Donald Trump si v príhovore k stavbárom zaspomínal na otca

NETKY.SK • 12 August 2016, 08:17 • 2 min
Donald Trump si v príhovore k stavbárom zaspomínal na otca

WASHINGTON - Republikánsky prezidentský kandidát Donald Trump ukázal vo štvrtok podľa agentúry AP v kampani to, čo prejavuje zriedkakedy: svoju sentimentálnu stránku.

slovakia

left justify in out

Trump mal príhovor k členom amerického združenia stavbárov NAHB v meste Miami Beach v štáte Florida a nostalgicky si zaspomínal, ako pozoroval otca Freda - newyorského developera - pri podnikaní.

 

Prezidentský kandidát spomínal na chvíle z detstva, keď sa hrával s kockami pri otcovom písacom stole, zatiaľ čo on dohadoval obchodné zmluvy. A spomínal aj na to, ako Fred Trump chodieval na staveniská na nečakané kontroly a "zbieral tam piliny a klince".

 

Donald Trump zriedkakedy spomína v kampani svojho otca, ktorý mal na jeho život zásadný vplyv. Vo štvrtok však vyhlásil, že otec "by bol veľmi hrdý, keby videl, že sa uchádzam o prezidentský úrad".

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona