Donald Trump sa nezúčastní štvrtkovej televíznej debaty

NETKY.SK • 27 Január 2016, 07:58 • 2 min
Donald Trump sa nezúčastní štvrtkovej televíznej debaty

NEW YORK - Uchádzač o nomináciu Republikánskej strany na prezidenta Spojených štátov Donald Trump sa nezúčastní predvolebnej debaty, ktorú bude vo štvrtok v noci z mesta Des Moines v štáte Iowa vysielať televízia Fox News. Informovala o tom dnes agentúra Reuters s odvolaním sa na vyhlásenie manažéra Trumpovej predvolebnej kampane.

slovakia

left justify in out

Spor medzi Trumpom a televíziou Fox News sa začal vlani v auguste, keď veľkopodnikateľ moderátorku televíznej debaty Megyn Kellyovú obvinil, že mu kladie neobjektívne otázky.

 

"Uvidíme, koľko peňazí zarobí Fox News bezo mňa," povedal dnes Trump na tlačovej konferencii v meste Marshalltown v štáte Iowa, kde sa v pondelok začnú primárne voľby.

 

Vnútrostranícke voľby čiže primárky, z ktorých vzíde demokratický a republikánsky kandidát na prezidentský úrad, sa budú konať v Iowe 1. februára, potom budú 9. februára nasledovať primárky v štáte New Hampshire.

 

Republikánsky a demokratický kandidát budú následne súperiť o Biely dom v prezidentských voľbách 8. novembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona