Donald Trump podporí republikánskeho kandidáta Gingricha

NETKY.SK • 2 Február 2012, 07:57 • 2 min
Donald Trump podporí republikánskeho kandidáta Gingricha

Donald Trump podporí republikánskeho kandidáta Gingricha - Politika Americký obchodný magnát Donald Trump podporí v súboji o nomináciu Republikánskej strany v prezidentských voľbách bývalého predsedu Snemovne reprezentantov Newta Gingricha. Informovali o

slovakia

left justify in out

img

Americký obchodný magnát Donald Trump podporí v súboji o nomináciu Republikánskej strany v prezidentských voľbách bývalého predsedu Snemovne reprezentantov Newta Gingricha. Informovali o tom dnes americké médiá.
      Trump by mal vystúpiť z oznámením ešte v priebehu dnešného dňa, dva dni najbližšími primárkami republikánov v štáte Nevada, uviedli podľa viacerých televízií a novín zdroje blízke volebnému tímu Gingricha. Hovorca jeho kampane sa zatiaľ k správam nevyjadril.
      Trumpov poradca v stredu povedal, že Trump plánuje na dnes v Las Vegas dôležité oznámenie týkajúce sa prezidentských volieb.
      Trump vlani koketoval s kandidatúrou v republikánskych prezidentských primárkach a stal sa terčom kritiky za podporu vyvráteného tvrdenia o tom, že prezident Barack Obama, demokrat, ktorý sa bude uchádzať o opätovné zvolenie, sa nemusel narodiť v USA.
      Podnikateľ odišiel z Republikánskej strany v decembri po tom, ako stroskotali plány na debatu prezidentských kandidátov, ktorú chcel zorganizovať.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies