Donald Trump nehovorí o odvahe len tak. Kedysi sa postavil mužovi s bejzbalovou pálkou

NETKY.SK • 28 Február 2018, 06:57 • 2 min
Donald Trump nehovorí o odvahe len tak. Kedysi sa postavil mužovi s bejzbalovou pálkou

Donald Trump včera kritizoval policajta, ktorý nezasiahol voči útočníkovi a nazval ho hanlivými slovami. Ak by si však niekto myslel, že sa len chvastal, keď povedal, že na jeho mieste by konal inak, história ponúka príklad, keď súčasný americký prezident naozaj prejavil odvahu.

slovakia

left justify in out

V súvislosti s policajtom, ktorý zostal stáť pred floridskou školou, v ktorej úradoval šialený strelec, odznelo veľa vyjadrení. Prezident Donald Trump nazval muža zbabelcom a prehlásil, že keby stál pred školou on, určite by zasiahol, aj keby nebol ozbrojený. Niekto to môže nazvať lacným gestom, ale internet vyplavil starší článok z novín, ktorý dokazuje, že Trump nepatrí k bojazlivejším. 

  

Podľa článku šiel raz Trump so svojimi priateľmi po 9. Avenue, keď niekto v aute vykríkol, že vonku mlátia človeka. Trump sa pozrel a videl vraj dosť brutálne bitie muža bejzbalovou palicou. Prikázal vodičovi, aby zastal a vybehol na ulicu. 

 

"Prestaňte s tým, položte tú palicu," povedal násilníkovi. Ten vraj Trumpa spoznal, zarazil sa a povedal, že nič neurobil. "Ako ste mohol nič neurobiť, keď tu mlátite človeka pálkou?" zareagoval Trump. Muž vzápätí utiekol. 

 

Trump sa uistil, že muža niekto ošetril a odišiel až potom, keď sa dozvedel, že ambulancia je na ceste.

 

img

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies