Donald Trump mladší má piateho potomka

NETKY.SK • 19 Jún 2014, 11:31 • 2 min
Donald Trump mladší má piateho potomka

NEW YORK - Donaldovi Trumpovi Jr., synovi amerického miliardára Donalda Trumpa, a jeho manželke Vanesse sa v pondelok narodila dcéra Chloe Sophia. Ide už o ich piate dieťa.

slovakia

left justify in out

Pre magazín People to potvrdil ich hovorca a 36-ročný podnikateľ o tom následne v stredu informoval aj na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. "Je to dievča! Vanessa a ja sme nadšení, že sme si dnes domov priniesli náš malý uzlíček radosti," napísal Trump Jr., ktorý má s manželkou okrem toho dcéru Kai a synov Donalda Johna III., Tristana Milosa a Spencera Fredericka.

 

Donald Trump má okrem Donalda mladšieho ďalšie štyri deti. S exmanželkou Ivanou má ešte 32-ročnú Ivanku, ktorá je matkou dcéry Arabelly Rose a syna Josepha Fredricka, a 30-ročného Erica. S ďalšou bývalou manželkou Marlou Maples má 20-ročnú dcéru Tiffany a s aktuálnou ženou Melaniou má najmladšieho, osemročného syna Barrona Williama. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies