Donald Trump by mal vycibriť svoju gramatiku: Učiteľka z Atlanty si posvietila na list, ktorý od neho dostala a bola zhrozená!

NETKY.SK • 31 Máj 2018, 13:00 • 2 min
Donald Trump by mal vycibriť svoju gramatiku: Učiteľka z Atlanty si posvietila na list, ktorý od neho dostala a bola zhrozená!

Ani prezident Spojených štátov neovláda pravopis tak, ako by sa patrilo.

slovakia

left justify in out

Yvonne Mason je 61-ročná učiteľka, ktorá v praxi pôsobila dlhé roky. Je veľmi zarmútená tým, čo sa v poslednej dobe deje v súvislosti s pribúdaním násilností a útokov na školách. Práve v tejto veci listom kontaktovala Donalda Trumpa, ktorého chcela požiadať, aby osobne navštívil príbuzných obetí februárového masakru na floridskej strednej škole, ktorý mal na svedomí 19-ročný mladík s legálnou držbou zbrane. Po tom, čo dostala oficiálnu odpoveď sa však zhrozila.

 

V liste z Bieleho domu  sa Trump vyjadroval, že s rodinami obetí už hovoril, celú problematiku stále rieši na politickej úrovni a neprestáva hľadať východiská. Bolo tu však toľko gramatických a štylistických chýb, akoby to písal nesústredený študent. Nedalo jej to, a tak sa pustila do opravy.

 

V dokumente bolo skutočne more chýb. Yvonne prezidentovi dokonca do budúcna odporučila kontrolu gramatiky, pričom priložila aj odkaz na pomôcku k vhodnému vyjadrovaniu v politike. List po takejto korektúre následne odoslala späť do Bieleho domu. Odpoveď síce zatiaľ nedostala, no na sociálnej sieti, kde príspevok s fotografiou vyjadrenia od prezidenta uverejnila, má už veľké množstvo reakcii.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona