Donaire chce ovládnuť superbantamovú divíziu

NETKY.SK • 29 December 2015, 16:01 • 2 min
Donaire chce ovládnuť superbantamovú divíziu

SAN JUAN - S jedlom rastie chuť, povedal si filipínsko-americký profesionálny boxer Nonito Donaire po decembrovom zisku titulu organizácie WBO v superbantamovej hmotnostnej kategórii víťazstvom nad Mexičanom Cesarom Juarezom v portorickom San Juane.

slovakia

left justify in out

Ovládnutie spomenutej divízie s váhovým rozpätím 54 až 55 kilogramov je ambíciou 33-ročného "filipínskeho blesku".


To sa však dá dosiahnuť jediným spôsobom - zdolaním najlepších pästiarov, čo by v tomto prípade znamenalo odvetu s kubánskym dvojnásobným olympijským šampiónom Guillermom Rigondeauxom, ktorému Donaire 13. apríla 2013 podľahol jednomyseľným výrokom rozhodcov po dvanástich kolách. "Nebránim sa tejto možnosti. Aby ma presvedčil, že je lepší než ja, musí nado mnou zvíťaziť dvakrát. Pred tou prehrou som podcenil tréning a rozbor súpera. Mal som toľko príležitostí, no spoliehal som sa jedine na ľavý hák. Teraz využívam kombinácie a rôzne údery," uviedol pre webstránku magazínu The Ring Donaire.


Ten dodal, že v hre je tiež konfrontácia s úspešným zo zápasu dvoch britských držiteľov opaskov v superbantamovej váhe Carla Framptona (IBF) a Scotta Quigga (WBA).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies