Don King chce vidieť Tysona späť v ringu

NETKY.SK • 15 Január 2015, 14:37 • 2 min
Don King chce vidieť Tysona späť v ringu

NEW YORK - V súčasnosti už irelevantný boxerský promotér Don King má utopickú predstavu - chce vidieť Mika Tysona v súboji so šampiónom organizácie WBC v superťažkej váhe Bermanom Stivernom.

slovakia

left justify in out

 Na toho čaká v sobotu obhajoba titulu proti Deontayovi Wilderovi. "Bermane je ako Tyson. Pokiaľ v sobotu zvíťazí, porozprávam sa s Mikom. Uvidíme, či sa dokáže vrátiť, ako to urobil George Foreman vo veku 46 rokov," uviedol King, ktorý v minulosti organizoval najprestížnejšie boxerské zápasy.

 

"Tyson má 48, Bernard Hopkins je v päťdesiatke stále aktívny. Ľudia chcú vidieť takéto úkazy," pokračoval v rozhovore s fightnetwork.com Don King. Jeho zámeru však chýba reálny základ, samotný "Iron Mike" viackrát priznal, že nemá ambície opäť boxovať a stratil schopnosti, vďaka ktorým sa stal najmladším šampiónom histórie superťažkej divízie vo verziách WBC, WBA a IBF (mal 20 rokov, 4 mesiace a 22 dní). Osemdesiattriročný Don King je niekdajším promotérom napríklad aj Muhammada Aliho. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies