Domračevová po mononukleóze vynechá celú sezónu

NETKY.SK • 4 August 2015, 14:37 • 2 min
Domračevová po mononukleóze vynechá celú sezónu

MINSK - Bieloruská biatlonistka Daria Domračevová nebude obhajovať veľký glóbus za celkový triumf vo Svetovom pohári.

slovakia

left justify in out

Vynechá celú sezónu 2015/2016. Povedala to pre portál Pressball.by. Od pondelka 28-ročnej trojnásobnej zlatej olympijskej medailistke zo Soči 2014 v júli diagnostikovali mononukleózu.

 

"Pristúpila som k tomuto rozhodnutiu po dôkladných úvahách a analýzach. Pohrávala som sa takouto alternatívou hneď po dobytí Svetového pohára a urobila som chybu, že som nepočúvala môj organizmus. Naplánovala som si len redukciu programu, aby som znížila záťaž. Trénovať som začala s veľkým entuziazmom a všetko vyzeralo byť v poriadku. Telo však neoklamete," vyhlásila Domračevová. 

 

"Ochorenie spätne vnímam ako dôkaz správnosti prvotných zámerov vypustiť celý rok. Samozrejme, mohla by som teraz tlačiť na pílu a ísť na zimu do toho, ale po konzultáciách s odborníkmi som uznala, že citlivejším postupom bude oddych. Som si istá, že mi prospeje. Vrátim sa silnejšia a motivovanejšia," predznamenala dvojnásobná majsterka sveta. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies