Dominiku Richterovú v škole často podceňovali

NETKY.SK • 16 Júl 2015, 08:40 • 2 min
Dominiku Richterovú v škole často podceňovali

BRATISLAVA - Slovenskú herečku a speváčku Dominiku Richterovú podľa jej slov v škole často podceňovali.

slovakia

left justify in out

„Odjakživa som bývala na škole podceňovaná, tvrdili mi, že som najhoršia z triedy a podobne,“ poznamenala mladá interpretka v rozhovore pre agentúru SITA. „V škole ma zvykol vždy niekto atakovať a ja som na to bývala veľmi citlivá, no zároveň ma to zakaždým nakoplo, že som sa z toho ’dole’ chcela dostať úplne hore, aby som patrila medzi najlepších,“ priblížila Richterová, ktorá mala podľa vlastných slov v tom čase veľké šťastie pri výbere kamarátov.

 

„Na herectve to nebolo o tom, že by sme chodili poza školu fajčiť a tak ďalej a tým by sme si dokazovali, že sme najlepší. Naopak, dostala som sa práveže do takej partie ľudí, ktorí na sebe makali, a keď som sa chcela začleniť medzi nich, musela som sa snažiť byť čo najlepšia,“ uviedla sympatická blondínka. „Raz mi v škole povedali, že nemám šancu uchytiť sa v divadle a ja som paradoxne týždeň na to vyhrala konkurz na hlavnú postavu v muzikáli Děti ráje. To bola pecka,“ zasmiala sa Richterová. „Vravela som si, ’Ako je možné, že mi niekto povie, že na to nemám a zrazu dostanem šancu. Možnože chcú na škole človeka takto zvláštne namotivovať.’ Mňa to ale, práve naopak, vždy na chvíľu pribrzdilo... Aj keď potom som sa v konečnom dôsledku snažila robiť veci ešte lepšie ako viem,“ poznamenala 23-ročná rodáčka z Lazian, ktorá sa v súčasnosti zo svojej práce podľa vlastných slov veľmi teší.

 

„Děti ráje ma veľmi napĺňajú, už dlho som sa necítila v pracovnej oblasti taká šťastná ako teraz. Úprimne sa z toho teším. Keď si to porovnám s prípravou predošlých muzikálových premiér, tie boli pre mňa vždy stresujúce. Teraz som pokojná, a to i napriek tomu, že som sa kvôli škole nemohla zúčastniť na viacerých skúškach. Semester sa skončil a ja sa teraz všetko snažím nejako dobehnúť, ale som v pohode, šťastná a veľmi ma to baví. Neviem, čím to je, že si to tak užívam. Možno tým, že sú tam dobrí ľudia a máme skvelého režiséra s veľkým srdcom a úžasnými nápadmi. Niekedy sa čudujem, čo sa to so mnou deje, lebo som veľmi poctivá a všetko musí byť u mňa tip-top, od začiatku do konca a neexistuje, aby som na nejakej skúške chýbala a teraz zisťujem, že sa to dá aj inak a predsa poctivo. Prvý raz robím niečo na môj vkus ’nedokonalo’ a cítim sa skvelo,“ zasmiala sa Richterová, ktorú budú môcť fanúšičky a fanúšikovia vidieť v hlavnej úlohe muzikálu Děti ráje od 11. septembra v brnianskej Laser Show Hall.

 

„Zatiaľ sa plánujú predstavenia len v Brne a veľa z nich už je vypredaných,“ uviedla speváčka. „Je to pre nás účinkujúcich naozaj veľmi náročné, ale krásne predstavenie. Zabavia sa mladí aj starší. V pláne sú aj perfektné svetelné efekty. Pri piesni Non stop napríklad tancujeme s dvanástimi veľkými diskoguľami. Ešte to nemáme nasvietené, ale myslím, že to bude vyzerať fakt dobre. Strašne sa na to teším, bude to taká veľká diskotéka aj s laser šou, bude to sranda,“ uzavrela Richterová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies