Dominiku Mirgovú nominovali na európsku cenu

NETKY.SK • 15 Október 2012, 09:09 • 2 min
Dominiku Mirgovú nominovali na európsku cenu

Dominiku Mirgovú nominovali na európsku cenu - Zaujímavosti Remix hitu Nová slovenskej speváčky Dominiky Mirgovej sa ako najlepšia tanečná skladba roka na Slovensku dostal do nominácií na Eurodanceweb Award 2012. Novú sme si vybrali najmä preto, že má sil

slovakia

left justify in out

img

Remix hitu Nová slovenskej speváčky Dominiky Mirgovej sa ako najlepšia tanečná skladba roka na Slovensku dostal do nominácií na Eurodanceweb Award 2012. "Novú sme si vybrali najmä preto, že má silnú melódiu, melancholickú atmosféru a je mimoriadne chytľavá. Zo všetkých slovenských skladieb z roku 2012 najlepšie spĺňa kritériá medzinárodného trhu,“ vysvetlil manažér projektu Eurodanceweb.com Boris Zuccon. Eurodanceweb Award udeľujú editori stránky od roku 2001 s cieľom upozorniť na najlepšiu tanečnú hudbu v Európe. 

Remix Mirgovej hitu Nová má tak šancu stať sa najlepším európskym tanečným hitom spomedzi skladieb z 39 krajín Európy. Do užšieho výberu v rámci slovenských skladieb sa pritom dostala aj pieseň Never Hide speváčky Misty, letný hit Ega a Roberta Buriana Žijeme len raz, ale aj skladba Kto je on, teda Mirgovej spolupráca s Robertom Burianom. "Remixom Dr. Woofa sme boli nadšení, lebo má originálnu štruktúru, ktorou z balady robí vynikajúci klubový tanečný track,“ doplnil Zuccon odôvodnenie nominácie. 

Najlepší európsky tanečný hit vyberú fanúšikovia v internetovom hlasovaní, ktoré na webovej stránke www.eurodanceweb.com potrvá až do konca decembra. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies