Dominika Stará sa stala mamou. Zverejnila fotku s bábätkom

NETKY.SK • 14 Február 2022, 10:29 • 2 min
Dominika Stará sa stala mamou. Zverejnila fotku s bábätkom

BRATISLAVA - Slovenská speváčka porodila syna, ktorému dali s manželom Michalom meno po otcovi.

slovakia

left justify in out

Malý Miško sa narodil 13. februára. Interpretka sa podelila o radostnú správu na Instagrame, kde zverejnila aj fotku prvorodeného dieťaťa. „13. 02. 2022 bude navždy v našich srdciach zapísaný ako deň, kedy si nás spravil tými najšťastnejšími rodičmi. Milujeme Ťa, Miško,“ napísala k záberu z pôrodnice. 

 

 

Speváčka sa preslávila v prvej sezóne Československej Superstar, kde skončila na treťom mieste. Minulý rok v januári sa vydala a prijala priezvisko Jurena. Na svadbe sa však mohli zúčastniť len najbližší, keďže viac hostí nedovolili pandemické obmedzenia. Sobáš si teda zopakovali v máji, a tentoraz aj s veľkou hostinou. 

 

Prečítajte si tiež: Zomrel režisér so slovenskými koreňmi Ivan Reitman. Nakrútil Krotiteľov duchov

 

Interpretka neskôr potvrdila, že sa stane mamou. O priebehu tehotenstva sa často delila so svojimi fanúšikmi na Instagrame, kde má takmer 24-tisíc sledovateľov. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies