Dominika Richterová verí vo svojho anjela strážneho

NETKY.SK • 1 August 2015, 17:16 • 2 min
Dominika Richterová verí vo svojho anjela strážneho

BRATISLAVA - Slovenská herečka a speváčka Dominika Richterová verí, že ju neustále ochraňuje jej anjel strážny.

slovakia

left justify in out

„Mám dobrého anjela. On je taký môj ´Šéfko´. Zvyknem sa s ním občas rozprávať. Verím v to, že tam niekde nado mnou skutočne stojí a keď vie, že mám niekde byť, tak ma tam proste dostane. Niektoré veci v živote sa mi totiž udiali na základe veľmi zvláštnych okolností,“ poznamenala Richterová v rozhovore pre agentúru SITA.

 

„Veľakrát som zároveň plakala pre role, ktoré som nedostala a človek mi potom zavolal a povedal ´Ja som ťa tam chcel, ty si tam mala byť, neviem, čo sa stalo.´ V takom prípade si hovorím ´Aha, teraz ešte nechápem, prečo som to nedostala, ale po čase isto pochopím.´ A vždy to tak je. Mala som napríklad robiť v Prahe Fantóma opery, dostala som rolu baletky, no z istých dôvodov som odmietla, ešte som si hovorila, že ´Fúha, ja už si dovolím odmietnuť takýto svetový muzikál...´ ale stalo sa a neskôr sa mi potvrdilo, že to moje intuitívne rozhodnutie bolo len správne, že ma vlastne ochránilo pred vecami, ktoré by som vnútorne nezvládla. Ja verím, že nás niečo vždy zavedie presne tam, kde máme byť,“ povedala sympatická interpretka, ktorú však jedna vec podľa vlastných slov stále trápi. „Stále ma mrzí, že si nezahrám v muzikáli Rómeo a Júlia, to bolo totiž také moje vysnívané. Pre niečo som ale tú postavu nedostala. Zatiaľ sa s tým vyrovnávam ťažko, no jedného dňa to určite pochopím v širších súvislostiach. A možno sa podarí nabudúce,“ usmiala sa jemná blondínka.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies