Dominika Richterová si užíva seriál i muzikál

NETKY.SK • 16 Január 2016, 15:04 • 2 min
Dominika Richterová si užíva seriál i muzikál

BRATISLAVA - Slovenská herečka a speváčka Dominika Richterová v posledných mesiacoch nemá veľa času nazvyš.

slovakia

left justify in out

Takmer všetku svoju energiu totiž venuje nakrúcaniu nového seriálu TV JOJ ZOO, ktorý môžu diváci sledovať na obrazovkách od uplynulého pondelka.


Mladú interpretku podľa vlastných slov nesmierne potešil už len samotný fakt, že v novom seriáli dostala rolu. „Najsilnejším zážitkom v rámci celého seriálu pre mňa bolo, keď som sa dozvedela, že ma doň obsadili a potom fakt, že stojím pred kamerami s tak úžasnými hercami a režisér mi hovorí, čo odo mňa chce. Spočiatku som si vôbec neuvedomovala, čo sa deje, že to bude bežať v televízii a že sa na nás bude pozerať toľko divákov. Mala som pocit, že sa mi to len sníva. Dnes už viem, že to sen nebol,“ poznamenala v rozhovore pre agentúru SITA.


Po boku Táni Pauhofovej a Janka Koleníka sa jej hrá vraj výborne. „Táňa ma veľakrát v nejakej situácii podržala alebo ju zachránila. Veľmi ma v mojom živote inšpiruje, dovolím si povedať, že je to jedna z našich najlepších herečiek. Predtým som ju až tak nesledovala, vedela som o nej, ale nie veľa a to bola chyba. Je to nádherná očarujúca žena a hlavne skvelý človek. Som naozaj šťastná, že mám tú česť stáť pri nej. Veľa ju sledujem a snažím sa od nej čo najviac naučiť. A to isté platí aj o Jankovi. Je to úžasný, vtipný a uvoľnený človek, veľmi aktívny a zainteresovaný pre vec a to sa mi na ňom páči. Obaja sú to ľudia, ktorí majú už mnoho za sebou, takže sa nimi nechávam viesť a teším sa z ich prítomnosti,“ podčiarkla 24-ročná rodáčka z Lazian, ktorá však napriek nadšeniu zo seriálovej novinky nedá dopustiť ani na divadelné dosky. Muzikál Děti ráje, ktorý si v brnianskej Laser Show Hall zažil premiéru zhruba v polovici septembra minulého roka, je podľa nej doslova kúzelný. „Děti ráje hráme skoro každý druhý víkend a tam sa cítim tiež úžasne. Sme ako taká jedna veľká rodina, od technikov cez maskérov, tanečníkov, proste všetkých, čo tam sú. Rada tam trávim čas, pretože som tam našla ľudí, ktorých mám rada a ktorí mi vždy vyčarujú úsmev na tvári. A vôbec, to predstavenie má samo o sebe obrovské kúzlo a energiu, človek sa cíti naozaj šťastný, keď ho hrá. Základom toho je fakt, že všetci účinkujúci si celé predstavenie vždy užívajú plnými dúškami a je cítiť, že ho majú radi. Veď inak to ani nejde, keď počujete skvelé hity Michala Davida, na ktoré tancujú nielen všetci na javisku, ale zvyčajne aj celé publikum. To je vždy obrovský zážitok,“ priznala Richterová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies