Dominika Mirgová zverejnila videoklip k piesni Talizman

NETKY.SK • 2 Apríl 2015, 13:25 • 2 min
Dominika Mirgová zverejnila videoklip k piesni Talizman

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Dominika Mirgová zverejnila videoklip k piesni Talizman, ktorú zložila svojmu ešte nenarodenému synovi Peťkovi. Vo videu hrá na klavíri a použila v ňom aj zábery zo súkromia.

slovakia

left justify in out

Scény v štúdiu nakrútil Roman Reissmuller. "Chcela som, aby aj vizuál ostal osobný a intímny, keďže táto skladba je asi to najintímnejšie, čo som kedy vyprodukovala, tak sme použili aj súkromné zábery z domácej kamery,” povedala 23-ročná rodáčka z Trnavy.

 

"Myslím si, že tehotenstvo je najkrajšie obdobie ženy, a tí, čo ma poznajú, vedia, že deti milujem a celý život som sa tešila na ten okamih, keď budem môcť darovať človiečiku život! Cítiť, vnímať, prežívať každý jeden okamih... Túto skladbu som zložila z tej najväčšej lásky - odo mňa pre neho!! Spontánne, z radosti a šťastia, ktoré by sme si mali v takýchto chvíľach najviac dopriať. Vzdávam hold všetkým mamám, pretože je to to najťažšie a zároveň najkrajšie "povolanie“. Ja sa ho už neviem dočkať. Mám milujúcu rodinu a on bude tým najväčším talizmanom v mojom živote. Milujte sa ľudia,“ uviedla Mirgová na sociálnej sieti Facebook, kde zverejnila odkaz na video. 

 

Speváčka v súčasnosti pracuje na novom albume, ktorý plánuje ešte tento rok. "Je to všetko na dobrej ceste, niečo už máme hotové, niečo sa ešte donahráva a počas mojej krátkej materskej sa budú veci dávať dokopy, mixovať a mastrovať,” dodala. 

 

 

Dominika Mirgová sa preslávila v šou Slovensko hľadá SuperStar. V roku 2008 vydala debutový eponymný album. Predvlani uviedla na trh druhú štúdiovku #Nová, z ktorej pochádzajú skladby ako Prvá, Je koniec alebo L.A.S.K.A.. Na albume sa podieľali aj Rakby, Kali, Robert Burian, Peter Pann či Miro Jaroš.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona