Dominika Mirgová zložila svojmu synovi pesničku

NETKY.SK • 18 Marec 2015, 08:19 • 2 min
Dominika Mirgová zložila svojmu synovi pesničku

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Dominika Mirgová by do pôrodu chcela dokončiť piesne na nový album a medzi nimi i skladbu, ktorú zložila pre svojho očakávaného syna.

slovakia

left justify in out

„Chcela by som to nahrať v priebehu týždňa - dvoch, ešte predtým, ako porodím,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA. „Do pôrodu by sme chceli spraviť celý album, dokončiť všetky piesne a počas pôrodu, keď už nebudem moc vládať, sa to bude mixovať,“ priblížila.


Už mesiac po narodení syna sa 23-ročná rodáčka z Trnavy podľa vlastných slov plánuje opäť postaviť na pódium. „Ak bude všetko v poriadku a ja verím, že hej, tak sa nechcem vzdať práce. Mesiac si dám kľud úplne od všetkého, vypnem telefón a budem sa venovať len malému a od júna by som sa chcela zas pomaly rozbehnúť,“ poznamenala.


Svadbu plánujú s partnerom Petrom v auguste. „Už máme zajednané aj miesto, kde to bude, 30 kilometrov od Trnavy. Chcela som sa vydávať pôvodne vonku, ale keďže to počasie je v dnešnej dobe také, aké je, že človek nikdy nevie, tak sme to dali radšej dovnútra,“ prezradila. Obrad si mladá speváčka predstavuje celkom jednoducho. „Nebude to žiaden luxus, ten pre mňa nie je taký podstatný. Jediné, na čom mi záleží, je jednoduchosť a kvety,“ povedala. „Bude to skôr štýlom párty, nič nastrojené,“ dodala.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona