Dominika Mirgová vyráža na Armáda Tour

NETKY.SK • 19 Október 2016, 08:10 • 2 min
Dominika Mirgová vyráža na Armáda Tour

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Dominika Mirgová vyráža v piatok na svoje prvé koncertné turné Armáda Tour, v rámci ktorého sa predstaví v piatich slovenských mestách.

slovakia

left justify in out

„Musím sa priznať, že už mám trochu bobky. Je to taký pocit, ako keby som sa mala po prvý raz postaviť na pódium, ako keď som mala prvýkrát vystúpiť v SuperStar... Ľudia totiž po prvý raz prídu na koncerty len kvôli mne,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA.


Sympatická interpretka preto vložila do príprav turné maximum energie. „Keďže je to moje prvé turné v živote, tak som si povedala, nech to stojí fakt za to. Mám za sebou skúšky s babami z V.I.P. Crew, vystúpia so mnou štyri tanečnice a trojčlenná kapela - basa, bicie a klavír. Budeme mať aj perfektnú svetelnú šou a fanúšikovia sa môžu tešiť na nové verzie pesničiek a špeciálny cover skladby jedného známeho amerického speváka, ktorého teraz stále hrajú v rádiách a ktorého dnes asi každý pozná - nechajte sa prekvapiť, o koho pôjde,“ uviedla 24-ročná rodáčka z Trnavy.


Okrem toho sa po boku Mirgovej na jednotlivých koncertoch predstaví viacero hudobných hostí. „V každom meste som chcela iného hudobného hosťa. V piatok v Trenčíne si so mnou zaspievajú TWiiNSky, v sobotu v Banskej Bystrici vystúpi zas na koncerte špeciálne môj ocino s kolegom a kapelou Domiband - s nimi som hudobne vyrastala, kapelu sme založili spolu, no potom som šla do SuperStar a naše cesty rozdelili... Vždy, keď mám čas, si ale s ocinom rada zaspievam, pretože on je môj najväčší vzor, ktorý ma doviedol tam, kde som a vďaka ktorému môžem dnes využívať svoj hlas naplno, takže do Bystrice sa veľmi teším. V Poprade bude Miro Jaroš a zaspievam si tiež jeden cover spolu s piatimi výhercami talentovej súťaže, ktorú som pred časom vyhlásila na Facebooku a v Nitre vystúpi Suvereno a tanečná skupina Old School Brothers, ktorí účinkovali v klipe k singlu Dole. Stále sa teda bude niečo diať a každý koncert bude trošku iný,“ prezradila speváčka.


Na blížiacich sa koncertoch zaznie i jej najnovší singel Objím ma, ku ktorému len pred pár dňami zverejnila videoklip. „Je to taká symbolická pesnička, ktorá mala byť pôvodne pre môjho muža. Ani som s ňou spočiatku nechcela ísť von, no napokon som sa rozhodla, že to skúsim a som prekvapená, ako to celé super vyšlo. V klipe objímam samu seba, čo má symbolizovať, ako by som opúšťala niečo staré a išla za novým a lepším - to aj tak trošku nadväzuje na moju momentálnu životnú situáciu, keďže som sa pred mesiacom sťahovala... Nie je to pesnička o vzťahu, ale hlavne o tých dvoch slovách - objím ma. Každý si to môže prispôsobiť, akokoľvek chce, mnohí si ju spájajú s rodičmi alebo so svojím dieťaťom, je to také neutrálne. Treba sa objímať, v dnešnej dobe to ľudia robia veľmi málo,“ usmiala sa Mirgová, ktorá pred turné výrazne zmenila imidž a prefarbila si vlasy na ružovo. „Ja som taký človek, ktorý rád ide s trendmi. Pôvodne som chcela šedú, tú som si dala asi dva týždne dozadu, no už v tom čase sme s kaderníkom vedeli, že na turné chceme ísť do ružovej. Nad ružovou sme špekulovali už dávno, ale nikdy sme to nebrali celkom vážne... Turné nám teda prišlo na takýto experiment ako ideálna príležitosť,“ poznamenala speváčka.

Termíny Armáda Tour 2016:
21. októbra - Kino Hviezda, Trenčín
22. októbra - Aula SZU, Banská Bystrica
28. októbra - Dom kultúry, Humenné
29. októbra - Dom kultúry, Poprad
5. novembra - Nájomná jednotka 210, Nitra

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies