Dominika Mirgová si kúpila svoj Hashtag

NETKY.SK • 30 Január 2014, 10:44 • 2 min
Dominika Mirgová si kúpila svoj Hashtag

BRATISLAVA - Speváčka Dominika Mirgová ako jedna z prvých využila službu milliondollarhashtag.com, ktorá ponúka na predaj populárny hashtag a umožňuje tvoriť jeho obsah. S internetovým fenoménom hashtagu sa prezentovala už pri vydávaní svojho aktuálneho albumu #Nová.

slovakia

left justify in out

„Hashtag je fenomén, ktorý je u nás ešte stále pomerne nový. Do názvu albumu sme ho doplnili preto, aby sme vytvorili v prostredí sociálnych sietí priestor pre obsah, týkajúci sa práve tohto albumu. Navyše, Dominika sa nebojí nových vecí, je mladá, tieto záležitosti sú jej blízke a bezprostredne sa týkajú aj jej fanúšikov, ktorí žijú hlavne na internete,“ prezradil speváčkin manažér Michal Šefčík, ktorého koncept Million Dollar Hashtag ako marketingový nástroj zaujal na prvé počutie.

Systém ponúka nový spôsob prezentácie či propagácie produktu, flexibilný, jednoducho ovládaný a vizuálne zaujímavý. Kúpou hashtagu získa používateľ svoju vlastnú nástenku v unikátnom dizajne s 15 políčkami. Každé z nich môže vyplniť viacerými typmi príspevkov – fotografia, text, video embed, audio embed a vlastné pozadie. Vlastný hastag za 1 dolár môže fungovať aj ako náhrada za prezentačnú webstránku, ktorú možno jednoducho a rýchlo editovať.

Chcete aj Vy svoj vlastný hashtag? Choďte na https://www.milliondollarhashtag.com/ a zistite, či ten Váš je ešte voľný.

Hashtag Dominiky Mirgovej pod názvom #dominikamirgova si môžete pozrieť TU




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona