Dominika Mirgová pripravuje dokument (Na ceste) K vám

NETKY.SK • 11 September 2014, 15:12 • 2 min
Dominika Mirgová pripravuje dokument (Na ceste) K vám

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Dominika Mirgová pripravuje dokument (Na ceste) K vám. Dvadsaťdvaročná interpretka v novinke ponúkne pohľad do zákulisia koncertov či zábery z ciest a pripojí aj názor na slovenský šoubiznis.

slovakia

left justify in out

"Veci bežne nedostupné bývajú najlákavejšie a keďže som voči svojim fanúšikom absolútne otvorená, rozhodla som sa ich vziať do zákulisia a ukázať sa im možno v trochu inom svetle, ako ma vidia na pódiu, v telke, či vo videoklipoch," uviedla Mirgová, ktorá okrem dokumentu pracuje aj na ďalších novinkách. "Pripravujem sólový singel, ale aj česko-slovenskú spoluprácu, okrem toho zbierame materiál na nový album, cez víkendy koncertujem, čiže nenudím sa," prezradila speváčka, ktorá už zverejnila krátku ukážku snímky (Na ceste) K vám. Dokument by mali dokončiť čoskoro. 

 

 

Dominika Mirgová sa preslávila v šou Slovensko hľadá SuperStar. V roku 2008 vydala prvý, eponymný album. Vlani uviedla na trh druhú štúdiovku #Nová, z ktorej pochádzajú skladby ako Prvá, Je koniec alebo L.A.S.K.A.. Na albume sa podieľali Rakby, Kali, Sukowach, Robert Burian, Peter Pann či Miro Jaroš. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona