Dominika Mirgová predstavila videoklip ku skladbe Pódium, za každou vetou sa skrýva príbeh

NETKY.SK • 8 Marec 2016, 10:08 • 2 min
Dominika Mirgová predstavila videoklip ku skladbe Pódium, za každou vetou sa skrýva príbeh

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Dominika Mirgová zverejnila prostredníctvom služby YouTube videoklip ku skladbe Pódium. Nahrávka pochádza z najnovšieho albumu Armáda, ktorý sa dostal do predaja na konci februára.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročná rodáčka z Trnavy sa v skladbe venuje otázke, ako skĺbiť úlohu matky s kariérou speváčky. „Pódium je skladba, ktorá rieši z mojej perspektívy to, čo pozná každá žena, ktorá je mamou,” uviedla Mirgová. “Milujem svoju prácu, svojich fanúšikov. Pre pódium som sa narodila, ale prvoradý je pre mňa môj syn. Nebude to ľahké, ale chcem robiť čo najlepšie ako viem aj jedno aj druhé,“ dodala.


Videoklip vznikal v Trnave v miestnej synagóge. “Je to intímny klip, s dôrazom na emóciu, text, jeho zmysel. Nie je úplne jednoduchý, za každou vetou sa skrýva príbeh. Kto sa započúva, zamyslí, pochopí,“ priblížila Mirgová, ktorá v klipe ukázala aj svojho syna. Na skladbe sa ako producent podieľal JL Beats.


Speváčka v súčasnosti chystá vystúpenia vo viacerých mestách. “Veľmi sa teším na kontakt s fanúšikmi. Mám pocit, že sme sa dlho nevideli a veľa im dlhujem, tak som si dala predsavzatie im toho tento rok naservírovať čo najviac,“ prezradila.


Dominika Mirgová sa stala známou počas šou Slovensko hľadá SuperStar. V roku 2008 vydala debutový eponymný album. V roku 2013 potom uviedla na trh druhú štúdiovku #Nová, z ktorej pochádzajú skladby ako Prvá, Je koniec alebo L.A.S.K.A.. Na albume sa podieľali aj Rakby, Kali, Robert Burian, Peter Pann či Miro Jaroš. Vlani v auguste sa vydala za futbalistu Petra Zvolenského, ktorému v apríli priviedla na svet spomínaného syna Peťka.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona