Dominika Mirgová predstavila video k piesni Vám

NETKY.SK • 27 Máj 2014, 14:00 • 2 min
Dominika Mirgová predstavila video k piesni Vám

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Dominika Mirgová predstavila videoklip k piesni Vám. V novinke je možné vidieť 22-ročnú interpretku ako prezentuje skladbu pred múrom s grafiti, či na párty s priateľmi.

slovakia

left justify in out

"Bol to náročný deň, ale zvládli sme to a s výsledkom som maximálne spokojná. Myslím, že aj ľuďom sa bude páčiť. Mala som tam kamarátov, môj tím, moju rodinu, moje decká z tanečnej skupiny, mojich ľudí," prezradila speváčka, s ktorou na produkcii klipu spolupracovali Miro Jaroš a Michal Šefčík.

 

Bývalá SuperStaristka je autorkou textu piesne, ktorú venovala fanúšikom a fanúšičkám. "Fanúšikovia ma veľmi inšpirujú, bez nich by som tu nebola a preto som im napísala a venovala skladbu Vám, pretože len vďaka im dáva význam to, čo robím. Určite sú tam odkazy aj pre neprajníkov, no vraciam sa aj na začiatok, keď som s hudbou len začínala a postupne pochopila, ako veci fungujú a že ich tak nechcem. Mám vlastnú cestu, mám sny a ciele a idem za nimi, no nevyberám si jednoduché chodníčky. Robím, čo ma baví a ako ma to baví a mám pri sebe svojich ľudí. O tom to celé je," uviedla Mirgová, ktorá sa v piesni predstavila aj ako rapperka. 

 

Dominika Mirgová sa preslávila v šou Slovensko hľadá SuperStar. V roku 2008 debutovala eponymným albumom. Vlani vydala druhú štúdiovku #Nová, z ktorej pochádzajú skladby ako Prvá alebo L.A.S.K.A.. Na albume sa podieľali Rakby, Kali, Sukowach, Robert Burian, Peter Pann či spomínaný Miro Jaroš. V súčasnosti pripravuje ďalší album. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona