Dominika Mirgová dnes vydáva album Armáda: Dozrela som, veľa sa v mojom živote zmenilo

NETKY.SK • 29 Február 2016, 13:10 • 2 min
Dominika Mirgová dnes vydáva album Armáda: Dozrela som, veľa sa v mojom živote zmenilo

BRATISLAVA - Dominika Mirgová dnes uviedla na trh svoj tretí štúdiový album s názvom Armáda, na ktorom sa podieľala autorsky aj producentsky.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročná rodáčka z Trnavy spolupracovala na novinke s dvojicou Randy Gnepa a Miro Jaroš, ako aj s Billym Hollywoodom, Rakbym, Elpem, Marekom Dankom, Pavlom Caltom, Bigfoot & Ien Echo či JL Beats. “Všetko sú to vynikajúci umelci, mám pred nimi obrovský rešpekt a patrí im veľká vďaka, lebo bez ich vkladu by album nebol aký je. Pre mňa dokonalý,” vyhlásila interpretka.


“Armáda vznikala dlhšie, ako som čakala, ale chcela som, aby bol album dokonalý, a verím, že ľudia budú naň reagovať pozitívne,” uviedla speváčka, ktorá sa vlani stala matkou, a musela tak skĺbiť výchovu dieťaťa s kariérou.

 

“Ženy dokážu robiť oboje, ak majú okolo seba ľudí, ktorí im vytvoria podmienky. Ja mám manžela, rodičov, ktorí mi pomáhajú doma a skvelý tím v rámci mojej profesie. Som za to vďačná a verím, že v skladbe Pódium, kde túto vec riešim, sa nájdu aj ostatné pracujúce ženy, ktoré poznajú ten pocit, kedy chcú byť na dvoch miestach naraz, ale musia sa rozhodnúť," vysvetlila speváčka, ktorá sa pod väčšinu skladieb na albume podpísala ako autorka textov aj hudby.

 

"Dozrela som, veľa sa v mojom živote za posledné dva roky zmenilo, chcela som, aby sa to odzrkadlilo aj v mojej hudbe. Som mladá, som úspešná, mám aj neprajníkov, vypočula som si veľa názorov, ale dnes viem, čo je dôležité a čo nie. A podľa toho veci aj riešim. Nie som dokonalá, ale filtrujem čo počujem a filtrujem aj ľudí okolo seba," povedala Mirgová, ktorá novinku pomenovala Armáda preto, že jej fanúšikovia sú jej oporou a vždy za ňou stoja. “Sami si vymysleli názov #dominizers, začali mi spontánne posielať fotky s dvoma čiarami na tvári, ktoré v klipe Tu sme boli znázorňujú rovnosť. Tento motív sa pre nich stal natoľko silným, že sme na ňom postavili celý album. Tí najvernejší sú dokonca súčasťou bookletu,” dodala.


Dominika Mirgová sa stala známou počas šou Slovensko hľadá SuperStar. V roku 2008 vydala debutový eponymný album. V roku 2013 potom uviedla na trh druhú štúdiovku #Nová, z ktorej pochádzajú skladby ako Prvá, Je koniec alebo L.A.S.K.A.. Na albume sa podieľali aj Rakby, Kali, Robert Burian, Peter Pann či Miro Jaroš. Vlani v auguste sa vydala za futbalistu Petra Zvolenského, ktorému v apríli priviedla na svet syna Peťka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies