Dominika Mirgová chcela ako prvú dcéru

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 15:17 • 2 min
Dominika Mirgová chcela ako prvú dcéru

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Dominika Mirgová vždy túžila mať ako prvú dcéru.

slovakia

left justify in out

 „Veľmi som chcela dievčatko. Tešila som sa, že budem mať malú Vivian. Chcela som copčeky a sukničky a topánočky. Aj som si najprv myslela, že čakáme dievčatko. Dokonca aj doktor nám vždy hovoril niečo iné - raz, že to bude dievča, potom že chlapec - boli sme z toho takí zmätení. A potom nám 3D ultrazvuk ukázal chlapca,“ povedala 23-ročná Trnavčanka v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Ako však priznala, neskôr sa tak naladila na syna, že už si inú alternatívu ani nevie predstaviť. „Hlavne, že je zdravý. To je pre nás podstatné. Keď mi doktor povedal, že to je určite chlapec, ani som ho nepočula, len som pozerala na to video, ako sa to hýbalo ako nejaký film, bolo to krásne, plakala som so servítkami v ruke a bolo mi to už úplne jedno. Videla som, že je zdravý a všetko je v poriadku, má ručičky a nožičky, tak som bola spokojná,“ uviedla. „Aj sa to tak hovorí, že je lepšie, keď je prvý chlapec, lebo bude dávať pozor na sestričku. A chlapci sú vraj oveľa naviazanejší na mamu, takže to bude taký mamin cecek a o to viac som rada, pretože máme doma psa, fenku, ktorá je zas strašne zaťažená na môjho Peťa, úplne to vidím, za mnou ani nepríde ani nič. Tak som si povedala, že je len dobre, že budeme mať chlapca - on nech si je so psom a ja budem s malým,“ zasmiala sa. 

 

Mladú speváčku by zároveň veľmi potešilo, keby jej očakávaný syn odmalička vyrastal s hudbou. „Chcem, aby malý žil odmalinka s nami tou hudbou, pretože ja som bola taká istá. Tiež som rástla s hudbou a možno práve preto mám teraz ten dar,“ zamyslela sa. „Hudba sa mu páči už teraz. Keď žiadna nehrá, tak búcha, že by veľmi chcel zas,“ povedala. 

 

Ako ďalej uviedla, chcela by mať tri deti. „Chcela by som časom tri deti. Druhé dievčatko a potom nám to už bude jedno. Plánovali sme to tak, aby neboli vekovo veľmi odlišní, takže druhé dieťa by som chcela, ak sa podarí, za dva, tri roky a potom uvidíme. Chceme ísť behom roku, dvoch bývať do domu a postupne si zariaďovať veci, rozbehnúť si kariéru a keď už bude taký kľud, tak ako tridsaťročná by som chcela tretie,“ prezradila. Do domu sa plánuje s partnerom sťahovať preto, aby očakávanému synovi zabezpečila väčší priestor. „Keď malý trochu odrastie, chcem, aby mal vlastnú izbu. Kým bude bábätko, ešte to bude jedno, bude v postieľke, moc sa tam nenahýbe, takže to je také v pohodičke, no už teraz je to trochu tesné, tak sme si hovorili, že poriešime svadbu a budúci rok budeme riešiť dom. Už teraz ich pozeráme, je dobré mať obraz,“ uviedla. 

 

Žiť túži známa blondínka blízko rodnej Trnavy. „Nechcem ísť do Bratislavy, pre mňa je to moc veľké mesto a celú rodinu mám v Trnave, takže ich chcem mať nablízku. V Trnave som vyrástla a v Trnave chcem aj zostarnúť,“ podotkla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies