Dominika Gottová má nového priateľa. Pomáha jej i finančne

NETKY.SK • 19 September 2021, 19:00 • 2 min
Dominika Gottová má nového priateľa. Pomáha jej i finančne

BRATISLAVA - Dcéra zosnulého Karla Gotta žije s Talianom Cristianom vo Fínsku. Uvažuje však o návrate do Českej republiky.

slovakia

left justify in out

Dominika Gottová má nového partnera. Zatiaľ je známe len to, že sa volá Cristian, pochádza z Talianska a je od nej o 6 rokov starší. V Helsinkách žije niekoľko rokov a s Gottovou sa poznajú už dlhšie. Dcéra Karla Gotta je v súčanosti nezamestnaná a žije len zo sociálnej podpory. 

 

Jej manžel, gitarista Timo Tolkki, odišiel pracovne do Mexika, odkiaľ jej neposiela dostatok peňazí na živobytie. Preto sa rozhodla požiadať o pomoc starého priateľa Cristiana, s ktorým sa zoznámila v reštaurácii, kde pracovala. "Nečakala som, že vďaka tomu obnovíme náš vzťah. Som rada, že ho mám, inak by som to tu nezvládla," uviedla Gottová pre Aha!. 

 

Prečítajte si tiež: Radosť v rodine Moniky Beňovej. Oženila syna

 

Prezradila tiež, že bol už ženatý a má syna. O priateľovi vie aj jej manžel, ktorému sa zverila počas rozhovoru o kríze v ich vzťahu. S priateľom bola v minulosti na 3 dni v Ríme, manželovi pritom povedala, že ide na koncert. V skutočnosti bola s Cristianom na motorkárskom zraze. 

 

Gottová v súčasnosti uvažuje o návrate do Českej republiky. "Priletím na začiatku októbra a zistím si všetky možnosti, hlavne v súvislosti s prácou. Nehovorím, že sa vraciam, ale pokiaľ to tu nabrie správy smer, tak mi nič iné nezostáva," uviedla. 

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona