Dominika Cibulková opäť vo forme! Mieri do finále štvorhry

NETKY.SK • 16 Jún 2017, 13:20 • 2 min
Dominika Cibulková opäť vo forme! Mieri do finále štvorhry

HERTOGENBOSCH - Slovenská tenistka Dominika Cibulková si na tráve v holandskom Hertogenboschi zahrá o premiérový titul vo štvorhre na hlavnom ženskom okruhu v kariére.

slovakia

left justify in out

Cibulková a Belgičanka Kirsten Flipkensová zvíťazili za 84 minút 7:6 (5), 6:2 nad trojkami podujatia Švajčiarkou Xeniou Knollovou a Američankou CoCo Vandeweghovou v piatkovom semifinále na turnaji WTA International Ricoh Open v Hertogenboschi (dotácia 250 000 USD, tráva).

 

Cibulkovej sa v Hertogenboschi vo štvorhre dlhodobo darí. Vo finále tam bola už aj v rokoch 2011 a 2013, v oboch prípadoch však v súboji o turnajový titul neuspela. V roku 2011 to bolo po boku Talianky Flavie Pennettovej a o dva roky neskôr spoločne so Španielkou Arantxou Parrovou-Santonjovou.

V sobotňajšom finále si Cibulková a Flipkensová zahrajú proti víťazkám druhého semifinálového súboja: Ľudmila a Naďa Kičenkové (Ukr.) - Kiki Bertensová, Demi Schuursová (Hol.-2).

Štvorhra - semifinále:
Dominika Cibulková, Kirsten Flipkensová (SR/Belg.) - Xenia Knollová, CoCo Vandeweghová (Švaj./USA-3) 7:6 (5), 6:2 za 84 minút

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies