Dominika Cibulková: Camerinová je staršia, ale skúsená hráčka

NETKY.SK • 22 Jún 2013, 17:47 • 2 min
Dominika Cibulková: Camerinová je staršia, ale skúsená hráčka

LONDÝN - Slovenská tenistka Dominika Cibulková sa po skončení účinkovania na turnaji WTA v holandskom Hertogenboschi už plne koncentruje na Wimbledon. V 1. kole dvojhry nastúpi na tráve All England Clubu proti 31-ročnej Talianke Marie Elene Camerinovej, s ktorou ešte nikdy nehrala.

slovakia

left justify in out

„Viem, ktorá to je a že je staršia hráčka, ktorá má určite veľa skúseností. Hrá dobre, veď sa kvalifikovala do hlavnej súťaže. Takže ja sa teraz budem snažiť dostať do stopercentného fyzického stavu, trošku si oddýchnuť, zatrénovať na trávnatých kurtoch a hurááá na Wimbledon,“ povedala slovenská jednotka pre svoju oficiálnu webovú stránku www.domicibulkova.comCibulková bola v piatok v Hertogenboschi blízko k zisku prvého deblového titulu, so Španielkou Arantxou Parrovou Santonjovou však v dramatickom finále napokon ťahali za kratší koniec po výsledku 6:4, 6:7 (3), 9:11. "Veľmi ma mrzelo, že som nezískala prvý deblový titul. Mali sme mečbal a boli sme naozaj blízko! A ak mám pravdu povedať, bola som aj nahnevaná, že sme nevyhrali. Svoju hru hodnotím tak, že každým zápasom som bola lepšia a lepšia. Hrala som štvorhru aj pre to, aby som po zranení achilovky získala zápasovú prax a som rada, že sme aj napriek finálovej prehre išli s Arantxou tak ďaleko," dodala zverenka trénera Mateja Liptáka. Pre 18. hráčku svetového rebríčka WTA bol turnaj v Hertogenboschi dobrou generálkou na Wimbledon. "Myslím si, že turnaj na sto percent splnil zámer a som nesmierne šťastná, že achilovka drží a poslúcha. Nebolo ľahké hrať singla aj debla, obzvlášť preto, že som mala také náročné zápasy. Štrnásť dní som pre zranenie nohy nerobila vôbec, ale vôbec nič... Ale zvládla som to a preto milujem tento šport a robím ho, lebo ma tak veľmi baví! Je jasné, že najviac ma baví, keď sa darí. Turnaj v Hertogenboschi úplne splnil svoju funkciu,“ zakončila Cibulková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies