Dominik Graňák sa pripravuje v Bratislave

NETKY.SK • 17 Október 2014, 15:54 • 2 min
Dominik Graňák sa pripravuje v Bratislave

BRATISLAVA - Slovenský hokejový obranca Dominik Graňák po zdravotných problémoch s ramenom pokračuje s prípravou na novú sezónu. Tridsaťjedenročný bek je stále bez klubu, naposledy sa objavil na tréningu univerzitného mužstva Paneuropa Kings, účastníka Európskej univerzitnej hokejovej ligy (EUHL).

slovakia

left justify in out

"Konečne som na ľade. Naposledy som na ňom bol na konci augusta. Momentálne som v Bratislave, pripravujem sa s fyzioterapeutkou. S ponukou korčuľovať s tímom Paneuropa Kings ma oslovil kamarát Juraj Sýkora, ktorý viedol tréning a chalani spolu s trénerom Ľudovítom Jurínyim mi to umožnili, za čo im ďakujem," prezradil Dominik Graňák a pokračoval: "Tréning nebol dlhý, ale mal svoju kvalitu. Cvičenia boli intenzívnejšie, čo mi padlo vhod po dlhšej pauze. Cítim sa dobre, aj keď po takom dlhom čase to nikdy nie je úplne ono. Chrbát bol v poriadku, čo ma teší. Rád som absolvoval presne takýto tréning a myslím si, že som záťaž zvládal."

 

Vicemajster sveta z Helsínk 2012 sa síce pripravuje na návrat, stále však netuší, kam budú smerovať jeho kroky na klubovej úrovni. "Momentálne celú svoju energiu vkladám do návratu na ľad. Stále však neviem, kde budem hrať. Dúfam, že túto otázku vyriešim čo najskôr. Hokej u mňa stále prevláda aj v otázke osobného života, no pomaly rozmýšľam aj nad tým, čo bude po skončení kariéry," poznamenal nevysoký obranca. Dominik Graňák doteraz pôsobil iba v Európe a nad možnosťou vyskúšať si aj zámorskú NHL neuvažuje. "Teraz nad tým nepremýšľam. Som po zranení a idem krok po kroku. Prvoradý cieľ bude nájsť si čo najskôr klub," dodal. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies