Dominik Graňák: Dinamo malo začať hrať aktívnejšie

NETKY.SK • 12 Apríl 2013, 10:32 • 2 min
Dominik Graňák: Dinamo malo začať hrať aktívnejšie

ČEĽABINSK - Obhajca hokejového Gagarinovho pohára Dinamo Moskva nenadviazal v treťom tohtosezónnom finále v Čeľabinsku na výkony z prvých dvoch stretnutí a prehral 1:3. Traktor znížil stav série na štyri víťazstvá na 1:2.

slovakia

left justify in out

"Treba priznať, že sme dnes nehrali tak ako v Moskve. Možno sme začali príliš opatrne, Traktor hral od začiatku veľmi aktívne. My sme čakali na chybu súpera a nesnažili sa niečo vymyslieť. Až po inkasovanom góle išla naša hra nahor. Traktor bol dnes lepší," priznal po treťom zápase slovenský obranca Dominik Graňák.

Dvadsaťdeväťročný trenčiansky odchovanec patrí medzi opory Dinama. V 18 stretnutiach play-off 2013 strelil tri góly a pridal dve asistencie. Na ľade strávi v priemere 23:51 min a na jeho konte je dvanásť plusových bodov. So spoluhráčmi s Dinama bude vo štvrtom zápase série v piatok opäť v Čeľabinsku chcieť urobiť všetko pre to, aby ju domáci nevyrovnali. "Verím, že budeme hrať oveľa lepšie. Vieme, kde sme urobili vo štvrtok chyby a čo musíme napraviť," doplnil v rozhovore pre R-Sport Graňák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies