Dominic Purcell si zahrá v spinoffe seriálov Arrow a The Flash

NETKY.SK • 18 Marec 2015, 15:10 • 2 min
Dominic Purcell si zahrá v spinoffe seriálov Arrow a The Flash

LONDÝN - Austrálsky herec Dominic Purcell sa predstaví v pripravovanom spinoffe seriálov Arrow (2012) a The Flash (2014).

slovakia

left justify in out

Štyridsaťpäťročný rodák z anglického mesta Wallasey si v projekte zopakuje úlohu pyromana Micka Roryho, známeho aj pod menom Heat Wave, ktorého hrá aj v seriáli The Flash. Na novinke pracujú tvorcovia Arrowa Marc Guggenheim, Greg Berlanti a Andrew Kreisberg, pričom poslední dvaja menovaní stoja aj za Flashom.

 

V pripravovanom projekte, v ktorom sa stretnú postavy z oboch komiksoviek, si ďalej zahrajú aj Brandon Routh (Ray Palmer/Atom), Victor Garber (doktor Martin Stein), Wentworth Miller a Caity Lotz. Štyridsaťdvaročný Miller sa objaví v role Leonarda Snarta, ktorý je známy aj ako Captain Cold. Práve on je zodpovedný za to, že sa z Roryho stal zloduch Heat Wave. Purcell a Miller si spoluprácu vyskúšali už v dramatickom seriáli Prison Break: Útek z väzenia (2005 - 2009). Dvadsaťosemročná Lotz v Arrowovi stvárňovala Saru Lance, ktorá si hovorila Black Canary. Saru zabili, Black Canary však nezomrela. Superhrdinské alter ego totiž po nej prevzala jej sestra Laurel Lance v podaní Katie Cassidy. Zatiaľ nie je známe, či sa Lotz v novinke ukáže opäť ako Black Canary alebo ako celkom iná hrdinka.
Dominica Purcella môžu diváci a diváčky okrem Prison Breaku poznať aj z filmov Mission: Impossible II (2000), Equilibrium (2002), Blade: Trinity (2004), Elitní zabijaci (2011) či seriálu John Doe (2002 - 2003).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies