Doména Ethereum.com na predaj za 10 miliónov dolárov

NETKY.SK • 24 November 2017, 19:00 • 2 min
Doména Ethereum.com na predaj za 10 miliónov dolárov

NEW YORK – Chceli by ste vlastniť doménu Ethereum.com? To by ste nemali mať hlboko do vrecka, keďže podľa agentúry Bloomberg je doména na predaj na portály Uniregistry za približne 10 miliónov dolárov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Doménový investor Ammar Kubba pre spravodajský zdroj povedal, že kryptomeny sú momentálne najväčším trendom v odvetví domén, a tým s názvami digitálnych mien rastie hodnota oveľa rýchlejšie ako pri ostatných. Kubba dodal, že pred niekoľkými mesiacmi zaplatil 800 dolárov za doménu InsideCoins.com a momentálne je jej cena už trojnásobná.

 

img

 

Ron Jackson, redaktor a vydavateľ časopisu Domain Name Journal, pre agentúru Bloomberg povedal, že aktuálna eufória okolo kryptomien ako Bitcoin je podobná obdobiu tesne pred pádom dot-com, ku ktorej došlo okolo roku 2001.

 

Ak sa podarí predať doménu Ethereum.com za 10 miliónov dolárov, tak to bude tohtoročný absolútny rekord. Svoju ponuku môžete zaregistrovať priamo na stránke www.ethereum.com.

 

img

 

Podľa magazínu Domain Name Journal, doménový investor Sharjil Saleem minulý mesiac predal ETH.com za 2 milióny dolárov. Podľa informácií magazínu to bola druhá najdrahšia doména predaná v roku 2017, tesne za doménou Fly.com, ktorá sa v máji predala za 2,89 milióna dolárov. Doménu BitcoinWallet.com kúpil ešte v roku 2014 podnikateľ z amerického Austinu Alex Charfen, za 250.000 dolárov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies