Domácu Brazíliu počas zápasu s Venezuelou vypískali aj fanúšikovia

NETKY.SK • 19 Jún 2019, 11:42 • 2 min
Domácu Brazíliu počas zápasu s Venezuelou vypískali aj fanúšikovia

SALVADOR - Na prekvapenie domácich fanúšikov Brazília nedokázala vo svojom druhom zápase v A-skupine Copa America prelomiť obranné hradby súpera a iba remizovala s Venezuelou 0:0. Domáci tím mal na štadióne v Salvadore územnú prevahu, ale herne nenadchol a fanúšikovia ho rovnako ako v prvom dueli vypískali. Napriek tomu zostáva na čele tabuľky so štyrmi bodmi o skóre pred Peru, ktoré si na Maracane poradilo s Bolíviou 3:1.

slovakia

left justify in out

 Favorizovaným "kanárikom" arbiter neuznal tri góly, z toho dva po zásahoch videorozhodcu. Venezuelčanom pomohol systém VAR aj v predchádzajúcom súboji s Peru, kde ich uchránil takisto od dvoch inkasovaných gólov a zápas sa rovnako skončil bezgólovou remízou.

 

"Nech žije videorozhodca. Toto je pre nás historický výsledok. Získali sme dôležitý bod, ten však nebude mať žiadnu cenu, pokiaľ nepostúpime zo skupiny," vyslovil sa tréner Venezuely Rafael Dudamel.

 

 

V prvom polčase neplatil gól Roberta Firmina pre faul. Video bolo prvýkrát v akcii po tom, čo striedajúci Gabriel Jesus rozvlnil sieť po hodine hry a odhalilo Firminov ofsajd. V závere pre to isté porušenie pravidiel čilský rozhodca Julio Bascunan odvolal gól Philippa Coutinha.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

È da poco terminata la sfida tra il Brasile e il Venezuela, valida per la seconda giornata del Gruppo A. Le formazioni non sono andate oltre lo 0-0, col Brasile penalizzato due volte dal VAR coi gol di Gabriel Jesus (60') e Philippe Coutinho (84'), entrambi annullati per fuorigioco. Nell'altra partita del Gruppo A, Bolivia-Perù, i secondi hanno vinto in rimonta 3-1 grazie alle marcature di Guerrero (45'), Farfan (55') e Flores (90' + 5'), ribaltando lo svantaggio dato dal rigore di Martins al 28'. Pertanto la classifica del Girone dice: 1 - Brasile (4 punti); 2 - Perù (4 punti); 3 - Venezuela (2 punti); 4 - Bolivia (0 punti). Prossimo appuntamento contro i peruviani sabato alle ore 21 presso l'Arena Corinthians di San Paolo. Altra panchina per Lucas Paquetá. Oggi saranno i turni di Patrick Cutrone (Italia U21-Polonia U21), Cristiàn Zapata (Colombia-Qatar) e Franck Yannick Kessiè (Zambia-Costa d'Avorio). #acmilan #brazil #nazionali #milanorossonerafanpage #milanorossonera #forzalottavincerainontilasceremomai🔴⚫ #forzamilan🔴⚫ #calciomercato #copaamerica2019 #BRAVEN #BrazilVenezuela #associazionecalciomilan #LucasPaquetà #devils #redandblack #uefa #seriea

Príspevok, ktorý zdieľa Il Milanista (@milanorossonera_fanpage),

 

Tréner domáceho tímu Tite však nemal po zápase ťažké srdce na rozhodcov. "Pri oboch gólových situáciách, ktoré skúmalo video, urobili správne rozhodnutie. VAR bol presný. Nemám sa čoho dožadovať, situácie boli posúdené spravodlivo," vyjadril sa tréner Brazílie.

 

Domáci fanúšikovia boli po zápase značne rozladení, čo dali hráčom zreteľne najavo, keď ich po záverečnom hvizde vybučali. Brazílski priaznivci dokonca na konci stretnutia fandili futbalistom Venezuely, pri ich každom dotyku s loptou skandovali "ole". 

 

"Samozrejme, nám to nijako nepomôže, keď vlastní fanúšikovia sú proti nám a kričia 'ole' súperovi. Tento zápas sme mali vyhrať, vypracovali sme si množstvo šancí. Je to frustrujúce. Nezostáva nám nič iné, ako ďalej bojovať a snažiť sa vydať zo seba to najlepšie," povedal obranca Filipe Luis.

 

 

Brazília aj Peru majú postup do štvrťfinále na dosah, v sobotu 22. júna sa stretnú v priamom dueli o prvé miesto v skupine (21.00). V paralelnom zápase Bolívia narazí na Venezuelu.

 

 

 

Copa America

A-skupina

Salvador

Brazília - Venezuela 0:0

 

Rio de Janeiro

Bolívia - Peru 1:3 (1:1)

Góly: 28. Martins (z 11 m) - 45. Guerrero, 55. Farfan, 90.+ Flores

 

tabuľka

1. Brazília 2 1 1 0 3:0 4

2. Peru 2 1 1 0 3:1 4

3. Venezuela 2 0 2 0 0:0 2

4. Bolívia 2 0 0 2 1:6 0

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies