Domáca premiéra ideálnou šancou pre Skaličanov na reparát

NETKY.SK • 12 August 2015, 12:50 • 2 min
Domáca premiéra ideálnou šancou pre Skaličanov na reparát

SKALICA - V utorkovom stretnutí druhého kola slovenskej pohárovej súťaže Slovnaft Cupu 2015/2016 sa zrodilo prekvapenie na úkor fortunaligistu MFK Skalica, ktorý v Krásnom nad Kysucou podľahol domácim futbalistom 4:5 na strely zo značky pokutového kopu, keď v riadnom hracom čase sa zápas skončil nerozhodným výsledkom 1:1.

slovakia

left justify in out

Záhoráci viedli nad účastníkom III. ligy od 23. min gólom Petra Mazana, ale Kysučanom sa tesne pred posledným hvizdom podarilo vyrovnať, keď sa strelecky presadil striedajúci Vladimír Harman.


Príčiny nečakaného neúspechu objasnil pre agentúru SITA športový manažér MFK Skalica Roman Čavojský: "Šancu dostali hráči, ktorí nastupujú menej, aby predviedli, čo v nich je. Dopadlo to, ako to dopadlo. V 90. min sme inkasovali po náhodnej lopte a jedenástkový rozstrel je lotéria." Prehra s outsiderom však v žiadnom prípade neznamená pre hráčov z utorkovej zostavy stopku v plánoch českého trénera Aleša Křečka. "Určite to nie je ich koniec, len sa ukázalo, na čom musia popracovať," pokračoval pre SITA športový manažér MFK.


Skaličania budú mať ideálnu príležitosť na reparát už túto nedeľu. V dueli 5. kola FL absolvujú premiéru na vlastnom štadióne v najvyššej slovenskej súťaži. Od 16.30 h privítajú futbalistov FC Spartak Trnava. "V mene celého nášho klubu aj jeho predstaviteľov dúfam, že to skončí pozitívne," uzavrel Roman Čavojský.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies