Dom Debbie Reynoldsovej je na predaj

NETKY.SK • 3 Január 2017, 15:30 • 2 min
Dom Debbie Reynoldsovej je na predaj

BRATISLAVA - Dom, v ktorom v detstve bývala nedávno zosnulá americká herečka Debbie Reynolds, je na predaj. Nehnuteľnosť v kalifornskom meste Burbank ponúkajú za 749-tisíc dolárov (v prepočte takmer 716-tisíc eur).

slovakia

left justify in out

Dom s rozlohou 116 metrov štvorcových disponuje troma izbami či dvoma kúpeľňami, pričom v ňom sčasti zachovali štýl 40. rokov minulého storočia. Nový majiteľ bude mať na pozemku s rozlohou 615 metrov štvorcových k dispozícii tiež bazén, vonkajší krb či hosťovské štúdio.

 

 

Reynolds, ktorá sa preslávila vďaka muzikálu Spievanie v daždi (1952), naposledy vydýchla v stredu 28. decembra. Rodáčka z texaského El Pasa skonala niekoľko hodín po tom, ako utrpela porážku. Zomrela pritom len deň po svojej dcére, herečke Carrie Fisher, ktorá podľahla infarktu. Obe herečky budú mať spoločný pohreb, pričom ich uložia vedľa seba.
Debbie Reynolds, vlastným menom Mary Frances Reynolds, debutovala na filmovom plátne v roku 1948 v komédii Júnová nevesta. Medzi jej najznámejšie filmy patria okrem Spievania v daždi napríklad aj Tri slovíčka (1950), Tammy a starý mládenec (1957), Ako bol dobytý Západ (1962), Nepotopiteľná Molly Brown (1964), za ktorý získala svoju jedinú nomináciu na Oscara, ďalej Šarlotina pavučinka (1973), Svadba naruby (1997) alebo Strach a hnus v Las Vegas (1998). Účinkovala tiež v muzikáloch na Broadwayi.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies