Dom Chrisa Browna bude strážiť ozbrojená ochranka

NETKY.SK • 22 Júl 2015, 15:40 • 2 min
Dom Chrisa Browna bude strážiť ozbrojená ochranka

USA - Dom, v ktorom žije americký r'n'b spevák Chris Brown, bude strážiť ozbrojená ochranka.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál TMZ, podľa ktorého sa 26-ročný rodák z Tappahannocku vo Virgínii rozhodol pre takýto krok po tom, ako počas ostatných mesiacov do jeho nehnuteľností preniklo viacero vlamačov. Traja ozbrojení muži v maskách sa násilím dostali do interpretovho príbytku v kalifornskom San Fernando Valley v polovici júla, pričom Brown vtedy nebol doma. Vo vile sa však nachádzala jeho teta, ktorú muži zamkli v skrini. Následne prehľadali celý dom a vzali peniaze a iné predmety. Po ich odchode sa Brownovej tete podarilo zavolať na políciu. Incident sa stal približne dva mesiace po tom, čo sa do iného domu speváka vlámala istá Amira Kodcia Ayeb. Tá strávila v jeho príbytku niekoľko dní, pričom nápismi poškodila kuchynskú linku a dve autá. Brown ju objavil nahú v posteli po návrate z Las Vegas, kde oslavoval 26. narodeniny. Ochranka, ktorá bude na spevákovu nehnuteľnosť dozerať 24 hodín denne, bude mať v odôvodnených prípadoch povolenie strieľať. Jeden z jej členov sa bude zdržiavať vo vnútri domu a druhý bude hliadkovať vonku v aute. Odborníci na bezpečnosť tiež Brownovi poradili, aby razantne znížil počet ľudí, ktorých si pozýva domov.

 

K tomu, čo interpreta momentálne trápi, sa nedávno vyjadril aj prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil fotografiu, na ktorej stojí so sklonenou hlavou na načerveno osvetlenom pódiu. "Keď ste unavený z toho, ako vám prekliaty diabol ničí život a počujete, ako sa vám po prvý raz prihovára Boh. Nikto nevie, čím všetkým si prechádzam deň čo deň. Priemerný muž by neváhal prehnať si guľku hlavou, takto to však robia iba zbabelci... Väčšina nedokáže pochopiť tú krásu, ktorú predstavuje zmena a to, že sa niečo naučíte. V hĺbke duše vždy budem dobrý človek. To, čo je na povrchu, vyzerá ako jedna veľká párty, no vo vnútri je malý chlapec, ktorý prosí o pomoc a usmernenie. Ľudia vravia 'buď chlap'. Je to správne, no nezbaví vás to bolesti, ktorou prechádzate," vyznal sa Brown, pre ktorého je podľa jeho slov najdôležitejšie, aby bol dobrým otcom a mohol sa venovať hudbe. 

 

Chris Brown má zatiaľ na konte sedem štúdioviek - sólovky Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011), Fortune (2012), X (2014) a tiež spoločný album s rapperom Tygom s názvom Fan Of A Fan: The Album (2015). K jeho najúspešnejším singlom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss (feat. T-Pain), With You, Forever, Yeah 3x, Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes), Turn Up The Music, Don't Wake Me Up a Loyal (feat. Lil Wayne & Tyga). V roku 2012 získal za nahrávku F.A.M.E. cenu Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album. Zviditeľnil sa tiež napadnutím speváčky Rihanny či konfliktami s Drakeom a Frankom Oceanom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies