Dom Amy Winehouse je na predaj

NETKY.SK • 1 Jún 2012, 05:30 • 2 min
Dom Amy Winehouse je na predaj

Dom Amy Winehouse je na predaj - Celebrity Dom zosnulej britskej speváčky Amy Winehouse v londýnskej štvrti Camden je na predaj za 2,7 milióna libier (v prepočte približne 3,38 milióna eur). Predávajú ho príslušníci jej rodiny.

slovakia

left justify in out

img

Dom zosnulej britskej speváčky Amy Winehouse v londýnskej štvrti Camden je na predaj za 2,7 milióna libier (v prepočte približne 3,38 milióna eur). Predávajú ho príslušníci jej rodiny. "Rodina Winehouseovcov sa rozhodla tento dom predať, aj keď im je to veľmi ľúto. Amy tento dom milovala, ale nikto z jej rodiny nepovažuje za vhodné, aby v ňom býval. Taktiež nie je praktické nechávať ho prázdny a pritom platiť za jeho údržbu. Je to nádherné miesto a niekto si tu určite vytvorí šťastný domov," uviedol rodinný hovorca. Dom má okrem iného tri spálne a vlastnú záhradu.

Amy Winehouse skonala vlani 23. júla vo veku 27 rokov práve v spomínanom dome. Príčinou jej úmrtia bola konzumácia veľkého množstva alkoholu, žiadne ilegálne látky však v jej organizme neobjavili. Počas svojho života vydala dva štúdiové albumy - Frank (2003) a Back to Black (2006), posmrtne jej vyšla ešte kompilácia Lioness: Hidden Treasures (2011). Na svojom konte má okrem iného šesť cien Grammy, jednu BRIT Award, tri Ivor Novello Awards, jednu MTV Europe Music Award a dve NME Awards.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies