Dolný sa stal prvou zimnou posilou FK Senica

NETKY.SK • 28 Január 2015, 13:21 • 2 min
Dolný sa stal prvou zimnou posilou FK Senica

SENICA - Prvou posilou FK Senica pred jarnou časťou najvyššej slovenskej súťaže sa stal krídelník Jozef Dolný.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný futbalista prišiel na Záhorie z Tatrana Prešov, odkiaľ na jeseň hosťoval v Dukle Banská Bystrica. Senici v tejto sezóne dal aj jeden gól. "Pamätám si to. Prehrávali sme 0:2, vylúčili nám hráča, no i tak sme dokázali vyrovnať. Som rád, že sa prestup dotiahol do úspešného konca. V Senici sa zatiaľ cítim výborne. Našiel som tu výborné podmienky i partiu," uviedol na klubom webe Senice Jozef Dolný, ktorý s FK podpísal zmluvu do 30. júna 2017.

 

Bývalý slovenský mládežnícky reprezentant je v Senici od začiatku zimnej prípravy. V mužstve môže hrať na pozícii krajného stredopoliara i na hrote útoku. "Na ľavej strane sa cítim výborne. Chcel by som sa presadiť do základnej zostavy a ak by sa nám podarilo vybojovať Európsku ligu, bola by to paráda," dodal na klubovom webe Dolný. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies