Dolly Parton chce byť na obálke Playboya

NETKY.SK • 10 Marec 2020, 7:12 • 2 min
Dolly Parton chce byť na obálke Playboya

BRATISLAVA - Americká speváčka a skladateľka Dolly Parton (74) by sa chcela znova ukázať na obálke magazínu Playboy.

slovakia

left justify in out

Podľa interpretky by bola zábava, ak by sa tak stalo, keď bude mať 75 rokov. Rodáčka z Tennessee, ktorá v januári oslávila 74. narodeniny, to prezradila v relácii 60 Minutes Australia, keď sa jej pýtali na jej plány do budúcnosti.

 

Na obálke bola pred 42 rokmi

"Neplánujem ísť do dôchodku, práve som mala 74 a plánujem byť znova na obálke Playboya. Viete, pred rokmi som bola v Playboyi a napadlo mi, že by bola sranda - ak by do toho išli, neviem či tak spravia - ak by som bola znova na obálke, keď budem mať 75," vyjadrila sa Parton.

Parton sa objavila na obálke Playboya v roku 1978, keď mala 32 rokov. Pózovala vtedy v čiernom kostýme Playboy zajačika, ktorý by si podľa svojich slov v prípade ďalšieho fotenia možno znova obliekla.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dolly Parton (@dollyparton),

 

"Pravdepodobne by som ho použila," odpovedala na otázku, či by si ho pri tejto príležitosti znova dala na seba, a dodala "prsia mám stále rovnaké".

 

Je jednou z najúspešnejších country speváčok v histórii
Dolly Parton sa na hudobnej scéne pohybuje od polovice 50. rokov minulého storočia. Je jednou z najúspešnejších country speváčok v histórii.

 

 

Podľa odhadov predala približne 100 miliónov kópií albumov. Zatiaľ poslednú štúdiovku I Believe in You vydala v roku 2017. Parton je tiež úspešnou skladateľkou.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dolly Parton (@dollyparton),

 

Je autorkou viac ako 3000 piesní, a to vrátane hitov ako napríklad Jolene, Coat of Many Colors, 9 to 5, My Tennessee Mountain Home či I Will Always Love You, ktorý preslávila aj zosnulá Whitney Houston vo filme Osobný strážca (1992). Vyskúšala si tiež filmovú kariéru. Účinkovala napríklad v snímkach Od deviatej do piatej (1980), Falošný diamant (1984), Oceľové magnólie (1989), Frank McKlusky - likvidátor (2002) či Nahlas a naplno (2012). Speváčka má na konte jedenásť cien Grammy vrátane zlatého gramofónika za celoživotný prínos.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona