Dokumentácie pre D4 cez Bratislavu budú stáť 5,6 mil. eur

NETKY.SK • 15 Apríl 2015, 10:22 • 2 min
Dokumentácie pre D4 cez Bratislavu budú stáť 5,6 mil. eur

BRATISLAVA - Vypracovanie dokumentácií pre stavbu úsekov diaľnice D4 Bratislava, Jarovce - Ivanka, sever - Bratislava, Rača a preložky cesty II. triedy v hlavnom meste na Galvaniho ulici a v úseku D4 - Most pri Bratislave bude stáť 4,69 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty, resp. 5,63 mil. eur vrátane dane.

slovakia

left justify in out

Národná diaľničná spoločnosť, a.s. (NDS) vybrala za dodávateľa firmu Dopravoprojekt, a.s. vo verejnej súťaži na základe piatich prijatých ponúk. Vyplýva to z výsledku tendra zverejneného vlani v decembri. Predpokladaná cena za poskytnutie služby bola 8,7 mil. eur bez dane. Zmluvná cena tak predstavuje 53,9 % z odhadovaných nákladov.


Dopravoprojekt má dodať dokumentáciu pre stavebné povolenie a doplnok k dokumentácii stavebného zámeru do 210 dní, teda sedem mesiacov, od účinnosti zmluvy a oznámenie o zmene navrhovanej činnosti do 250 dní, zhruba osem mesiacov.


Národná diaľničná spoločnosť, a. s. vznikla 1. februára 2005 na základe zákona. Jej 100-percentným vlastníkom je štát, v mene ktorého koná Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR. Spoločnosť eviduje základné imanie takmer 3,145 mld. eur. K hlavným činnostiam spoločnosti patrí prevádzka, opravy, údržba a výstavba diaľnic a rýchlostných ciest.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies