Dokument Sloboda pod nákladom získal už svoje dvanáste medzinárodné ocenenie

NETKY.SK • 27 Február 2017, 16:50 • 2 min
Dokument Sloboda pod nákladom získal už svoje dvanáste medzinárodné ocenenie

BRATISLAVA - Po viacerých úspechoch na medzinárodných filmových festivaloch si dokument o tatranských nosičoch Sloboda pod nákladom odniesol ďalšie ocenenie zo Slovinska. Od 20. do 26. februára sa v meste Domžale konal festival horských filmov.

slovakia

left justify in out

Medzinárodná porota udelila snímke slovenského dokumentaristu Pavla Barabáša Čestné uznanie v kategórii Najlepší film o horskej prírode a kultúre.

 

"Film s vynikajúcou dramaturgiou a prácou kamery, ktorá citlivo vykresľuje nosičov vo Vysokých Tatrách. Ich remeslo je zvláštne lákavé a fascinujúce," zdôvodnila svoje rozhodnutie festivalová porota.

 

Dokumentárny film o najstaršej generácii tatranských nosičov z dielne režiséra Pavla Barabáša získal v krátkom čase svoje dvanáste medzinárodné ocenenie. A jeho púť po festivaloch nekončí. V marci sa snímka predstaví na dvoch festivaloch vo Veľkej Británii a bude uvedená na festivale DocLands v Kalifornii.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona