Dokument o Rytmusovi videlo už viac ako 100-tisíc ľudí

NETKY.SK • 7 September 2015, 17:16 • 2 min
Dokument o Rytmusovi videlo už viac ako 100-tisíc ľudí

BRATISLAVA - Dokumentárny film Rytmus - Sídliskový sen (2015), ktorý sa do kinodistribúcie dostal vo štvrtok 20. augusta, si v slovenských a českých kinách pozrelo už viac ako 100-tisíc ľudí.

slovakia

left justify in out

Do kín v Českej republike prilákala snímka režiséra Mira Drobného približne 30-tisíc divákov. „Ďakujeme všetkým, čo sa na filme podieľali, celému štábu, PR a marketingovému tímu, distribučnej spoločnosti Itafilm, ale v prvom rade Patrikovi a jeho rodine. Veľká vďaka patrí všetkým jeho fanúšikom, ktorí opäť nesklamali a podporili ho tým, že si prišli do kina pozrieť tento film, a to aj za hranicami Slovenska,“ vyjadril sa Drobný.

 


Dokument vznikal dlhých osem rokov. Ponúka exkluzívne zábery z rodinných archívov, súkromné videá a fotografie podložené osobnými výpoveďami ľudí z Rytmusovho najbližšieho okolia. Vo filme sa okrem rapperovej rodiny objavili aj Michal „Ego“ Straka a Anys z Kontrafaktu a na kameru prehovorili Rytmusove priateľky či učiteľky. V závere snímky sa mu prihovoril dokonca i jeho biologický otec. „Vďaka tomuto dokumentu sa mi vyčistili vzťahy s blízkymi a prišlo akoby také odpustenie. To je pre mňa prvoradé,“ povedal Rytmus počas slávnostnej premiéry, ktorá sa konala v bratislavskom Auparku. „Je v ňom zmapovaná dôležitá etapa môjho života, ktorú som opisoval v niekoľkých skladbách. To, čo teraz môžu ľudia vidieť, je ale viac, lebo je to obsiahlejší materiál a je tam aj vizuál, takže si pospájajú všetky súvislosti,“ vysvetlil. „Ďakujem zároveň všetkým fanúšikom, robil som to pre nich. Keby nebolo ich, tak by som sa do takýchto projektov nepúšťal. Takže veľká poklona, som im zaviazaný a sľubujem, že ešte budú ďalšie veľké projekty, ďalšie veľké albumy,“ uzavrel.

 


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies