Dokončili nakrúcanie nových Krotiteľov duchov

NETKY.SK • 21 September 2015, 13:22 • 2 min
Dokončili nakrúcanie nových Krotiteľov duchov

BRATISLAVA - Tvorcovia novej snímky o Krotiteľoch duchov, ktorú by mali do slovenských kín uviesť 28. júla 2016, v sobotu dokončili jej nakrúcanie.

slovakia

left justify in out

Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter to oznámil režisér Paul Feig. „Nakrúcanie Krotiteľov duchov sa skončilo!!!“ napísal k obrázku strašidelných figúrok umiestnených pred newyorskou hasičskou stanicou, ktorá bola v pôvodných filmoch z rokov 1984 a 1989 sídlom Krotiteľov duchov v podaní Billa Murrayho, Dana Aykroyda, Ernieho Hudsona a už zosnulého Harolda Ramisa.


V novinke hlavné postavy stvárňujú Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones a Kate McKinnon. Okrem nich sa v snímke ukážu aj Chris Hemsworth, ktorý sa predstaví ako ich asistent, či Andy García v role starostu New Yorku. Herecké obsadenie dopĺňajú aj Michael K. Williams, Cecily Strong, Matt Walsh, Neil Casey i spomínaní Murray, Aykroyd a Hudson.


Paul Feig je s Katie Dippold aj autorom scenára. Pôvodnú snímku z roku 1984 nakrútil rodák z Komárna Ivan Reitman, ktorý sa postaral aj o réžiu pokračovania z roku 1989. V oboch filmoch sa okrem Murrayho, Aykroyda, Hudsona a Ramisa predstavili aj Sigourney Weaver či Rick Moranis.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies