Dokonalý obrat Holandska vo Wembley, Anglicko prehralo 1:2

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 08:30 • 2 min
Dokonalý obrat Holandska vo Wembley, Anglicko prehralo 1:2

LONDÝN - Anglickí futbalisti podľahli v utorňajšom prípravnom dueli na EURO 2016 doma Holandsku 1:2. "Oranjes", ktorí budú po zbabranej kvalifikácii na kontinentálnom šampionáte chýbať, zariadil triumf dokonalým obratom v druhom polčase. Angličania sa na EURO predstavia a súboje v B-skupine zakončia v pondelok 20. júna o 21.00 h v St. Etienne proti Slovensku.

slovakia

left justify in out

Po vlažnom začiatku sa duel vo Wembley rozbehol a záver polčasu priniesol divákom prvý gól. V 41. minúte predviedol Albion efektnú kombináciu na jeden dotyk s presnou koncovkou Jamieho Vardyho. Tesne po zmene strán sa však hostia tešili z vyrovnania, penaltu s prehľadom premenil Vincent Janssen. Dvanásť minút pred koncom prišiel rozhodujúci moment.

 

Striedajúci Phil Jagielka prehral súboj o loptu v šestnástke, Janssen našiel Luciana Narsingha a ten zariadil triumf do odkrytej brány.

 

Angličanom sa pre zmenu v sobotu podaril dokonalý obrat proti majstrom sveta. S Nemcami prehrávali v Berlíne 0:2, v druhom polčase však prevýšili svojho súpera vo všetkých aspektoch a triumfovali 3:2.

 

prípravný zápas:

Anglicko - Holandsko 1:2 (1:0)

Góly: 41. Vardy - 51. Janssen (z 11 m), 78. Narsingh

zostava Anglicka: Forster - Walker, Smalling (70. Jagielka), Stones, Rose (58. Clyne) - Milner (82. Alli), Drinkwater (85. Dier), Lallana (70. Kane) - Barkley - Sturridge (58. Walcott), Vardy

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies