Dokičová sa znova pokúša o návrat, pripravuje sa v Melbourne

NETKY.SK • 17 Október 2013, 13:18 • 2 min
Dokičová sa znova pokúša o návrat, pripravuje sa v Melbourne

MELBOURNE - Austrálska tenistka s chorvátskym rodiskom a srbskou reprezentačnou minulosťou Jelena Dokičová sa pokúša o ďalší návrat do súťažného diania. Popri zraneniach aj rôznymi turbulenciami v súkromnom živote priebežne limitovaná bývalá štvorka svetového rebríčka naposledy hrala na medzinárodnej úrovni vlani v apríli v americkom Charlestone.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročná semifinalistka Wimbledonu 2000 Dokičová sa momentálne pripravuje v novom Národnom tenisovom centre v Melbourne a chce požiadať o voľnú kartu na decembrovú austrálsku internú kvalifikáciu, na ktorej sa bude bojovať o "wild card" na januárové Australian Open. V sezóne 2009 bola práve na medzinárodných otvorených majstrovstvách Austrálie vo štvrťfinále a zdalo sa, že chytá čerstvý vietor, odvtedy sa však pri desiatich pokusoch na úrovni veľkej štvorky nedostala za 2. kolo hlavnej súťaže.

"Hodlá sa dostať nazad to toho. Trénuje každý deň. Rozhodnutie o prípadnom udelení voľnej karty na play-off padne neskôr. Kompetentní funkcionári - kapitánka fedcupového družstva Alicia Moliková a športový riaditeľ Todd Woodbridge - to posúdia až kratšie pred podujatím. Je však skvelé mať Jelenu späť v Austrálii," povedal pre The Age výkonný riaditeľ národnej asociácie Tennis Australia Craig Tiley.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies