Dokážete vyriešiť tento hlavolam? Upozorňuje na dôležitú vec

NETKY.SK • 5 August 2019, 11:21 • 2 min
Dokážete vyriešiť tento hlavolam? Upozorňuje na dôležitú vec

Ste dostatočne pozorný? Skúste na tejto "lúke" nájsť včelu. Zvládnete to do ôsmich sekúnd?

slovakia

left justify in out

Či si to uvedomujeme alebo nie, faktom je, že ľudstvo a jeho existencia je závislá od drobných stvorení, ktorými sú včely. Sú to práve ony, kto sa de facto „stará“ o to, aby sme mali čo jesť. Opeľujú rastliny, vďaka čomu sa následne rodia plody, ktoré na svoje prežitie jednoducho potrebujeme. V rámci poľnohospodárstva sa vďaka včelám urodí 30 percent plodín, v divej prírode je to až 90 percent. Svet včely jednoducho potrebuje.

 

Krutou pravdou ale je, že kvôli drastickým chemickým postrekom, výrubom a výstavbe prichádzajú včely o svoje prirodzené prostredie a životy. Je ich čoraz menej a odborníci dvíhajú výstražný prst. Preto sa aj spoločnosť Swift Direct Blinds rozhodla interaktívnou formou túto tému verejnosti pripomenúť. Vytvorili hlavolam, respektíve akúsi rozkvitnutú lúku na obrázku, kde sa nachádza jediná včela. Vašou úlohou je nájsť ju. A podariť by sa vám to malo do ôsmich sekúnd.

 

img

 

Tak čo, našli ste malú včielku medzi farebnými kvetmi? Ak áno, máte pozorný zrak. Mali by sme si však dať pozor na to, aby sme životné prostredie nevyčerpali natoľko, že bude včela vo voľnej prírode čoraz väčšou raritou a jej výskyt v prírode sa stane podobným hlavolamom ako na tomto obrázku.  

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies