Dôkaz v prospech Rezešovej: Maďari zverejnili VIDEO z nehody!

NETKY.SK • 27 November 2013, 11:26 • 2 min
Dôkaz v prospech Rezešovej: Maďari zverejnili VIDEO z nehody!

BUDAPEŠŤ – Svedok, ktorý svedčil na súde s Evou Varholíkovou-Rezešovou proti Košičanke pravdepodobne prifarbil svoju výpoveď!

slovakia

left justify in out

Na internete sa totiž objavilo video, ktoré zachytáva chvíle pred a po nehode na maďarskej diaľnici M3, pri ktorej zahynula posádka Fiatu. Tieto zábery pravdepodobne rozhodli o tom, prečo Rezešovej udelil menej ako polovicu trestu, ktorý pôvodne navrhol maďarský prokurátor, ktorý žiadal pre Košičanku 13 rokov.

Na videu je vidieť ako sa Rezešová rúti na svojom luxusnom BMW v ľavom jazdnom pruhu diaľnice M3. Potom prestrih na čas po nehode, kde je vidieť horiaci Fiat. V tom prichádza svedok, ktorý bol na súde označovaný číslom 6 (6. sz. tanú). Ten na súde svedčil v neprospech Rezešovej, keď tvrdil, že bohatá Košičanka Fiat vyblikáva a tlačí sa na neho.

Podľa záberov z kamier svedok číslo 6 nemal šancu vidieť ako sa nehoda stala, pretože prechádzal tadiaľ v čase, kedy auto už horelo.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona