Manželia našli 30-ročný odkaz vo fľaši. Neuveríte, ako dojemne s ním naložili

NETKY.SK • 19 Október 2017, 11:00 • 2 min
Manželia našli 30-ročný odkaz vo fľaši. Neuveríte, ako dojemne s ním naložili

Odkaz, ktorý schovala do fľaše a následne hodila do mora pred tridsiatimi rokmi osemročná dievčinka, je opäť na svete. Náhodou ho našli David Humphries s manželkou Lindou, keď čistili miestnu pláž na ostrove Sapelo v americkom štáte Georgia. Vďaka sociálnym sieťam Linda dokázala nájsť dnes už 37-ročnú ženu a povedať jej, že odkaz sa našiel.

slovakia

left justify in out

Písal sa rok 1988, keď osemročná Miranda Chavezová načmárala detským písmom na papier odkaz a hodila ho do vĺn atlantického oceánu. Možno dúfala, že ho jedného dňa niekto nájde, ale určite netušila, že sa to stane o 29 rokov neskôr a 144 kilometrov ďalej, píše portál Novinky.cz.

 

Linda a David Humphriesovci čistili minulý týždeň miestnu pláž na ostrove Sapelo, keď si David všimol zabahnenú fľašu, vnútri ktorej uvidel zložený lístok.

 

img

Foto: Facebook

 

Jeho ženu list z minulosti fascinoval a okamžite sa dala do pátrania po autorke dopisu. 

 

Miranda v krátkom dopise uviedla svoje meno  a adresu, lenže po takmer tridsiatich rokoch už jej dom dávno neexistoval. Linda preto dopis uverejnila na sociálnej sieti Facebook. V priebehu pár hodín už Miranda vedela, že jej odkaz vo fľaši niekto našiel. 

 

"Kto by si to pomyslel? Je úžasné, že niečo také malé vás môže vrátiť do detstva k najšťastnejším dňom vášho života," povedala dojatá Miranda televízii CBS. Dopis jej totiž pripomenul nielen výlet na pláž pred mnohými rokmi. Vďaka hľadaniu Mirandy na facebooku ju totiž znovu skontaktovali dávni kamaráti zo školy, ktorí dopis na sociálnych sieťach videli.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies