Dojímavý príbeh: Nie každý má takého priateľa

NETKY.SK • 3 December 2017, 13:50 • 2 min
Dojímavý príbeh: Nie každý má takého priateľa

Devätnásťročný Dillon Hill z americkej Kalifornie prerušil štúdium na vysokej škole, aby sa mohol naplno venovať charitatívnej kampani. K svojmu činu sa rozhodol po tom, čo zistil, že sa jeho dobrému kamarátovi z detstva vrátila rakovina a lekári mu nedávajú veľkú šancu na prežitie. Informovali o tom Novinky.cz.

slovakia

left justify in out

Známych môže mať v živote človek plno. Ale skutočných kamarátov, ktorí sú ochotní pomôcť v každej situácii, býva len hŕstka. Jedným takým je aj Dillon Hill.

 

Jeho rovnako starý kamarát z detstva, Chris Betancourt sa prvýkrát dozvedel o leukémii v roku 2009. Po pomerne úspešnom boji sa u neho v septembri tohto roka opäť prejavila. Prognóza lekárov tentoraz znela drvivo - len rok života.

 

"Minulý mesiac mi Chris volal a povedal, že umiera," uviedol Dillon Hill pre Telegraph. "Podľa doktorov nie je žiadna nádej na zlepšenie. Rakovina tentoraz zmutovala do novej formy, ktorá je odolná voči väčšine experimentálnych liekov, ktoré predtým užíval. Tentoraz už to zrejme neprekoná. " "Doktori mu dávajú maximálne rok života. Povedal mi, že sa bojí, že nestihne všetko, čo si prial v živote zažiť." Práve to bol spúšťač, ktorý všetko odštartoval. Dillon všetkého nechal a začal zháňať peniaze, aby kamarátovi pred smrťou pomohol splniť všetko, čo si praje.

 

dillon's best friend chris was recently re-diagnosed with Leukemia. they need ur help completing their bucket list, every little bit helps! donate here: https://t.co/LHQUeVFr1R


Chrisove želanie zahŕňajú okrem iného napríklad pomoc človeku bez domova, vystúpenia v televízii, výstup na horu, alebo vytvorenie nejakého svetového rekordu. Obaja chlapci chcú zo svojej cesty za splnením priania natočiť video a umiestniť ho na Youtube.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies