Dojemný príbeh: Muž sa vzdal zárobku, aby zachránil zúfalého psíka

NETKY.SK • 31 December 2015, 17:00 • 2 min
Dojemný príbeh: Muž sa vzdal zárobku, aby zachránil zúfalého psíka

NASHVILLE – Niektorí ľudia sa pre pomoc iným dokážu naozaj rozdať. Hrdinsky sa zachoval aj Brian Carper, ktorý zachránil život psíkovi v núdzi. Carper bol akurát na rybačke keď, vo vode medzi kameňmi zbadal uväzneného psa.

slovakia

left justify in out

Brian neváhal, a slepého 13-ročného ši-cu menom Tennessee sa rozhodol zachrániť. S loďou sa k nemu nevedel dostať a tak skočil do vody a vytiahol ho k sebe. Zatúlaného tvora potom vrátil majiteľom, ktorí ho vyše 15 hodín hľadali doslova všade. Dojemný príbeh sa odohral deň po Vianociach a pre rodinu Gibbsovcov to bol asi najkrajší darček. Tennessee je už dosť starý, má problémy s obličkami aj s chôdzou, a preto už rodina ani nedúfala, že ho nájde živého.

 

„Počas búrky udrel blesk a vystrašený Tennessee sa rozbehol preč. Začali sme ho hľadať všade, s baterkami sme behali po celom parku,“ vysvetlila Babara Gibbsová médiám. Tennessee však dobehol až k jazeru Percy Priest Lake, kde ho našiel Brian, ako sa vo vode krčí medzi skalami pri brehu. 

 

Svojim klientom, s ktorými bol rybárčiť ako sprievodca povedal, že akciu musia ukončiť a miesto zárobku zobral radšej uzimeného Tennesseeho domov. Tam mu doprial teplý kúpel a jeho fotku zavesil na sociálnu sieť Facebook do skupiny pre pomoc v takýchto prípadoch. Vďaka tomu sa Tennessee vrátil späť k majiteľom a ľudia sledujúci situáciu na Facebooku sa uistili, že vianočné zázraky sa dejú.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies