Dojemný príbeh: Dievča zomrelo s úsmevom na tvári po tom, ako jej Ed Sheeran zaspieval v nemocnici

NETKY.SK • 17 Apríl 2017, 18:15 • 2 min
Dojemný príbeh: Dievča zomrelo s úsmevom na tvári po tom, ako jej Ed Sheeran zaspieval v nemocnici

LONDÝN - Nevyliečiteľne chorej tínedžerke sa len niekoľko sekúnd pred smrťou splnil sen, ktorý rozžiaril jej tvár pred posledným výdychom.

slovakia

left justify in out

Pätnásť-ročná Triona Priestly povedala rodine, že jej posledné želanie je počuť Eda Sheerana zaspievať jej obľúbenú pieseň Little bird (vtáčik). Milujúci príbuzní preto odštartovali kampaň na sociálnych sieťach, aby sa pokúsili získať spevákovu pozornosť.

 

img

 

Správa o chorej fanúšičke sa k Sheeranovi dostala v poslednej chvíli. Jej brat Aidan sa objavil v televíznej šou Raya D'Arcy na RTE One, kde sa podelil o dojemný príbeh a láskavosť interpreta, ktorú preukázal v deň smrti jeho sestry.

 

"Pamätám si ten deň,“ začal Aidan. "Všetci sme boli v tej malej izbe na jednotke intenzívnej starostlivosti. Boli tam naši bratia, rodičia, strýko so ženou a nemocničný personál. Triona ležala na obrovskej posteli, pokrytá káblami od prístrojov. Môj brat Colm zrazu na chvíľu odišiel, keď mu zazvonil telefón. Potom sa však vrátil a dal hlasný odposluch. Z telefónu sa potom ozval Ed Sheeran so slovami: „Ahoj Triona, počul som, že si veľká fanúšička a tvoja obľúbená pieseň je Little bird.“ Potom začal hrať na gitare a spievať,“ spomína Aidan.

 

Sheeran zahral celú pieseň a tesne potom ako dozneli posledné tóny Trione zlyhalo srdce. Na jej tvári však zostal pokojný úsmev.

Triona zomrela na cystickú fibrózu v apríli 2014.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies