Dojemné VIDEO Starý pán zabudol, že je 34 rokov ženatý, povedali si teda „Áno“ druhýkrát

NETKY.SK • 22 Január 2018, 17:00 • 2 min
Dojemné VIDEO Starý pán zabudol, že je 34 rokov ženatý, povedali si teda „Áno“ druhýkrát

AUCKLAND – Manželský pár, ktorý sa nikdy nerozviedol, sa aj tak druhýkrát zosobášil. Michael Joyce (68) totiž po 34 rokoch zabudol, že je ženatý.

slovakia

left justify in out

Kvôli Alzheimerovej chorobe, ktorú mu diagnostikovali už v roku 2010, Michael stráca pamäť, často je dezorientovaný, máva výkyvy nálad a afázia zhoršuje jeho schopnosť vnímať písané i hovorené slovo.

 

Jeho manželka Linda (64) zostala veľmi prekvapená, keď sa jej Michael po rokoch druhýkrát spýtal, či si ho vezme so slzami v očiach.

 

"Michael šiel v ten deň do postele veľmi skoro, bol nervózny a vyzeral veľmi zmätený. Videla som, že na mňa pozerá inak, zvláštne. Chcel sa niečo spýtať, ale nešlo mu to vysloviť. „Čo sa deje miláčik?“ Spýtala som sa ho. A on zo seba dostal: "Vezmeš si ma?" vysvetlila Linda, ktorá samozrejme súhlasila. Michael potom navrhol. "A čo tento víkend?"

 

Ich druhá svadba sa teda konala už o týždeň na romantickom mieste pri jazere Hamilton na Novom Zélande. Hrala im tam škótska hudba a tiež soundtrack z Michaelovho najobľúbenejšieho filmu Forrest Gump, ktorý pozerá každý deň a oslavovalo s nimi 15 hostí. 

 

img

 

„Sľúbili sme si vernosť v chorobe aj zdraví,“ povedala Linda, ktorá je bývalá veterinárka a podelila sa o svoj príbeh z minulosti. "V roku 2003 som si zlomila chrbticu pri páde z koňa a Michael bol pri mne každý deň. Dokonca dal výpoveď v práci, aby sa o mňa mohol starať. Hrozilo, že ostanem na vozíku, no on ma nikdy neopustil. Je to najláskavejšia bytosť, v mojom okolí, ktorej pán Boh vdýchol život.“

 

"Kedykoľvek sa na neho pozerám, moje srdce je naplnené. Láska naozaj prekoná všetko,“ dodala.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies